Íme a legszeszélyesebb női csillagjegyek listája!

Eláruljuk, mely csillagjegy szülöttjének különösen nehéz a kedvére tenni! A legakaratosabbak a lista első három helyén kaptak helyet.Megosztás
Szerző: Metropol
2023.03.23. 17:00
horoszkóp, szeszélyes

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
A szeszély szó talán az egyetlen a világon, amelynek jelentése érthetetlen és tisztázatlan az Ikrek számára. Mi ez? Miért jó ez? Az Ikrek sokkal ügyesebben képes manipulálni a környezetét, semmi szüksége a hisztériára. Ha az Ikreknek nem tetszik valami, akkor a szíve parancsára hallgat, és nincs az a felső hatalom, amely megállítja, ha egyszer begorombul.  

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
A Vízöntő egyrészt nagyon is szeretné, ha mindenki körülötte rohangálna és egymással versengve kínálna neki minden kellemeset és jót, másrészt még jobban szeretné, hogy mindenki eltűnjön és békén hagyja. A Vízöntő általában ok nélkül soha nem szeszélyes, mindig van egy igazán súlyos indoka: szereti, ha szeretik, ha ölelgetik, babusgatják és azt kiköveteli.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
A nyilvánosság előtt az Oroszlán egészen figyelemre méltó szeszélyeskedésre képes, néha még túl is játssza a szerepét. A magánéletben azonban a jegy szülöttje utálja a rigolyás embereket, ezért otthon nem engedi meg magának ezt a viselkedést, igaz, másoknak sem. Sőt, ha valaki a környezetében megpróbálja előadni ok nélkül a hattyú halálát, azt megbünteti.

Bak
XII. 22.–I. 20.
A Bak mindig készen áll arra, hogy a háttérbe szorítsa a saját vágyait a közjó érdekében, és nem is igazán nevezhető bogarasnak. Mindezek ellenére nem kell azt gondolni róla, hogy a felsoroltak miatt alacsonyabb rendűnek vagy szerencsétlenebbnek tartaná magát másoknál. Dehogy! Jól tudja, hogy aki kész mások kívánságait teljesíteni, az cserébe el is várhat valamit!

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Lelke mélyén a Rák szeretné megmutatni a házsártos oldalát is, de ezt soha nem engedi meg magának, ugyanis rontana a kiváló sportoló, kiváló háziasszony és barát, feleség címén. Tehát a Rák csak akkor szeszélyes és elviselhetetlen, ha a legközelebbi emberekkel van körülvéve. Ha hisztis viselkedéssel találkozik, azt elítéli, sőt, szívesen hangot is ad neki.

Halak
II. 20.–III. 20.
Elképesztő tehetséggel van megáldva a Halak, hogy bizonyos helyzetekben olyan arcot vágjon, hogy mindenki azonnal azt gondolja: ő a világ legszeszélyesebb nője! Valójában a Halak szinte soha nem szemtelen és követelőző. Először is teljesen önálló, ezért egyszerűen nincs oka a nyafogásra, mások befolyásolására. Másodszor ő maga az, aki szívesen segít és támogat másokat.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Furcsa módon legalább ebben a kérdésben a Mérleg végre megtalálja a tökéletes egyensúlyt. Általában szeret szeszélyeskedni, duzzogni, sértődött arcot vágni és felhívni magára a figyelmet, de amint rájön, hogy ez nem túl vonzó dolog, és bűzlik a dolog a hisztériától, szeszélyes hölgyből hirtelen közkatonává válik, aki kész tűrni és mindent odaadni a győzelemért.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
A Szűz nem szeszélyes, inkább követelőző, de úgy nevezi magát, hogy igényes. És általában: a Szűz nem kiabál, hanem rámutat a hibákra. A Szűz nem sérteget, csupán építő jelleggel kritizál. A Szűz nem fenyeget, neki jogai vannak. A Szűz nem hisztizik, hiszen az érzelmeket olyan eszközként használja, amelyek lehetővé teszik, hogy az ellenfél gyorsabban megértesse a neki szánt információkat.

Kos
III. 21.–IV. 20.
Nehéz természettel áldotta meg a Kost a Mindenható, de a klasszikus értelemben soha nem hisztizik, ha el akar érni valamit. Számára a sírás, a pofi eltorzítása egyszerűen unalmas és fárasztó, ráadásul túl egyszerűnek hat. Fékezhetetlen energiájával inkább megkeresi azt a személyt, aki irányíthat, aki alkalmazkodik az igényeihez. Aki ellentmond neki, azt nem viseli el.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
A dobogósok sorát a Skorpió nyitja, akiről abszolút elmondható, hogy mindenkit irányítani szeretne a környezetében, legyen az közeli hozzátartozó vagy egy távoli munkatárs. Nem igazán értékeli, ha valaki nem az ő elgondolásai alapján ugrándozik, márpedig ez az esetek többségében így van. Ilyenkor jön a hiszti, a zsarolás, a fenyegetés. Persze, akivel megteheti.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21.
Az ezüstérem a Nyilasé, akinek nem csupán arra van szüksége, hogy minden úgy legyen, ahogy ő akarja, hanem mindenkinek meg kell mutatnia, hogyan tüsténkedik, amikor boldoggá szeretné tenni őméltóságát. Ha az alattvalói nem túl lelkesek, dühös lesz, ám ha szívesen teljesítik a kívánságait, úgy tesz, mintha észre sem venné. Minek ez a viharos öröm? Ez alap.

Bika
IV. 21.–V. 20.
A megtisztelő első helyezés, az aranyérem a Bikának jár, az állatöv legszeszélyesebb nőjének. Nem fecsérli az idejét apróságokra, neki mindenki és minden kell. Ha megkíván valamit, vagy kitalál valamit, azonnal ugrasztja a családot és nem érdekli, hogy ehhez senkinek sincs kedve. Neki az a legfontosabb, hogy körülötte minden kényelmes és szép legyen. Ha nem, jön a hiszti! De óriási!

 

 

Ezeket olvastad már?
Stresszes nap elé néznek a Rákok, de nincs minden veszve

Stresszes nap elé néznek a Rákok, de nincs minden veszve

Szereted a banánt? Ezt mindenképp tudnod kell róla

Szereted a banánt? Ezt mindenképp tudnod kell róla

Ilyen hatással lesz a csillagjegyekre a pünkösdhétfő

Ilyen hatással lesz a csillagjegyekre a pünkösdhétfő

Te is rögtön felveszed az új ruhádat? Nagy hibát követsz el

Te is rögtön felveszed az új ruhádat? Nagy hibát követsz el

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás