RETRO RÁDIÓ

Februári horoszkóp: az Ikreknél jöhet a gyerek, a Vízöntőnél válás lehet a vége!





A Vízöntő februárban döntheti el, hogy a párjával akar-e maradni. A Mérleg jobban teszi, ha az önértékelését nem új ismeretségekkel és flörtöléssel próbálja turbózni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.02.01.
Módosítva: 2023.02.01.
horoszkóp

Kos
III. 21.–IV. 20.
Februárban kalandok és jó hírek várnak rád. Mindenképpen pozitív történésekre állítsd be magad, mert bőven lesz okod a remek hangulatra. Lesz hely a romantikának is. Ha egyedülálló vagy és egy kapcsolatról álmodozol, akkor esélyed lesz találkozni a leendő szerelmeddel. Egyes Kosok munkahelyet válthatnak, míg mások további bevételi forrást találhatnak.

Bika 
IV. 21.–V. 20.
Február első napjaitól észreveszed, hogy a pesszimizmust az optimizmus váltja. Emlékezz: a cél elérése érdekében erőfeszítéseket kell tenned. Ez vonatkozik a magánéletedre és a szakmai életedre is. A csillagok azt üzenik: a szerelem is egy üzleti kapcsolatnak köszönhetően érkezik meg. Óvakodj a kétértelmű helyzetektől. Néhány Bika a házasság mellett dönt, és nem bánja meg.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Februárban több olyan problémával szembesül a környezeted, amelyeknek a megoldásában fontos a részvételed. Kerüld a kapcsolatot azokkal, akik kellemetlenséget okoznak. Új ismeretségeket most nem érdemes kötni, de ha mégis beköszönt a nagy Ő, azt pontosan érezni fogod. Ha van párod, lépjetek új szintre: jöhet a házasság és a gyerek. Tanulj új dolgokat.

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Tedd félre az illúziókat, és minden kérdést racionálisan közelíts meg. Habozás nélkül oldd meg a pénzügyi kérdéseket! Tervben van egy vállalkozás, amely jó bevételt hozhat. Tavasszal szép összeg ütheti a markodat. Februárban a magányos Rák sokat szomorkodhat, de van esélye találkozni a szerelemmel. Ha házasodni akarsz, dönts, a szövetség erős és őszinte lesz.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Ebben a hónapban az Oroszlánnak meg kell mutatnia a legerősebb tulajdonságait: a kitartást, a magabiztosságot és az elszántságot. Ha új lehetőségek nyílnak meg előtted, ne hagyd ki! Februárban találkozol a szerelemmel, de csak óvatosan a csapodárokkal! Az anyagi jóléthez önbizalomra lesz szükség. Vigyázz a mentális egészségedre!

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Felejtsd el a lustaságot, eredmény biztosan lesz, bár talán nem az első próbálkozásra. A magánéletedben ne engedj meg magadnak meggondolatlan lépéseket: ne bízz az új ismerőseidben, kerüld a gyanús kapcsolatokat. Februárban kerüld a felesleges költekezést. Különös figyelmet kell fordítanod az egészségedre, különösen az emésztésre. Étkezz okosan és sportolj!

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Annak ellenére, hogy szükséged van az ellenkező nem figyelmére, az önértékelésed ne új ismeretségekkel és flörtöléssel próbáld meg javítani. Ha már kapcsolatban élsz, csak élvezd. A kommunikációs készségeid segítenek abban, hogy ígéretes üzleti ajánlatot kapj. Ez egy nagyszerű hónap arra, hogy aktívabb életet kezdj, például a sportot tedd napi rutinná.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Ebben a hónapban szükséged lesz a szeretteid támogatására. Ahhoz, hogy sikeres legyél, ki kell lépned a komfortzónádból. Jobb, ha világosan megtervezed a lépéseidet és a költségvetésedet, úgy a sorrend a fejedben lesz. A február kiváló időszak a személyes kapcsolatok fejlesztésére. Az egészséged érdekében fontos, hogy többet pihenj.

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21. 
Problémák adódhatnak a rokonaiddal, ami akár depresszióhoz is vezethet, de ne ess pánikba. Hiába várod kitartóan a nagy Ő-t, a találkozásotok furcsa és váratlan lesz, csak maradjon meg az optimizmusod. Ha nehézségek adódnak a munkahelyeden, ne add fel. Légy türelmes, ne bocsátkozz kétes kalandokba. A masszázs vagy a jóga segít formában tartani a testet.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Februárban sikerre számíthatsz mind a kapcsolataidban, mind a pénzügyeidben. Itt az ideje, hogy kifejezd valahogy az érzéseidet a kedvesednek. Próbáld meglepni ajándékokkal, vagy szervezz egy romantikus utazást. A hónap elején bizonytalan lehet az anyagi helyzeted egy elhamarkodott költekezés miatt. Később nyereséges projektek várnak rád.

Vízöntő
I. 21.–II. 19. 
A magánéletben nézeteltérések alakulhatnak ki, szakítás vagy válás is lehetséges. Február az a hónap, amikor rájössz, hogy az illető, aki melletted van, valóban alkalmas-e arra, hogy folytasd vele a kapcsolatot. Ne dolgozz túl sokat, adj magadnak egy kis szünetet – az egyensúly most fontosabb, mint valaha. Gazdálkodj racionálisan a pénzzel. Erősítsd az immunrendszeredet.

Halak
II. 20.–III. 20.
Február elején a nagy nyüzsgésben ne feledkezz meg a családról és annak a jó oldaláról. Dolgozz a jobb kapcsolaton a szeretteiddel. Ha házas vagy, ne félj elmondani a kedvesednek a vágyaidat. Az optimizmus és a jóakarat segítségedre lesz a karrieredben. Ne költs pénzt felesleges dolgokra. Ha rosszul érzed magad, azonnal fordulj orvoshoz!

 





 





Ezeket olvastad már?
Ezeknek a csillagjegyeknek nem úgy alakulnak a dolgaik, mint tervezték

Ezeknek a csillagjegyeknek nem úgy alakulnak a dolgaik, mint tervezték

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

Ennek a csillagjegynek ma minden dolga könnyebben sikerülhet

Ennek a csillagjegynek ma minden dolga könnyebben sikerülhet

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás