RETRO RÁDIÓ

Ennek a csillagjegynek ma alapvető változás állhat be a szerelmi életében





A Kos felhagy a morgolódással, a Halak megérzései nem csalnak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.05.
Módosítva: 2023.02.05.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma végre felhagy a morgolódó magatartással, és végre derűsebb szemmel nézi a környezetét. Így, hogy a lelkét kissé megnyugodni érzi, már nem aggasztják az utóbbi idők változásai. Végre látja már a jót is.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma fontos, hogy tartsa magát a megbeszélt időkhöz, és lehetőleg mindig inkább egy kicsit korábban induljon el, semmint hogy elkéssen. Ez még akkor is így van, ha csak egy baráti találkozóról van szó. Ha pedig randiról, akkor főleg!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ne a szokásos gondolatain rágódjon folyton! Ezzel szinte bezárja magát egy önkéntes rabságba. Szakadjon ki a megszokott környezetéből, sétáljon, keresse a természetet, nyissa ki a szívét! Inkább a belső sugallataira hallgasson.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Furcsa viselkedésével gyanút kelt a másikban. Pedig lehet, hogy éppen az ő számára készít elő valamilyen kellemes meglepetést. Ám ha nem akarja, hogy nyomozzon ön után, inkább legalább részben fedje fel előtte a titkait!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Tele van életkedvvel, tetterővel és segítőkészséggel, hiszen ma este telihold lesz az Oroszlánban. Sajnos azonban ma erre senki nem tart igényt. Ha nem akarja, hogy az a sok energia, önt szinte szétfeszítse, foglalja el magát valamilyen fizikai tevékenységgel!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nem kellene otthon is úgy viselkednie, mintha egy őrmester lenne! Ha folyton parancsokat osztogat, és megsértődik, ha a családtagjai nem az elvárásainak megfelelően viselkednek, akkor ön robbantja ki a veszekedést vasárnap.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Vasárnap is ön hoz békét mások életébe, még jól is eshet a lelkének. Módjában áll, hogy ellenségeket kibékítsen, hogy fájó lelkeket begyógyítson. De csak addig szóljon bele mások életébe, amíg kifejezetten kérik erre.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A reggel ugyan még döcögősen indul, talán még jól fel is bosszantja magát valamin. Ám hamarosan jobbra fordul a sorsa, és a délután már virágos jókedvében találja. Csak felejtsen el mindent gyorsan, ami bántó! Ne cipelje magával!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A szerelmi életében ma alapvető változás állhat be, ha ön is kész rá. Ha nem, akkor viszont lehet, hogy csak frusztrációként éli meg az egészet. A szerelemről azonban nem beszélni kell, hanem átélni. Nyissa ki a szívét!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Eddig azt hitte, hogy ön végtelen kitartással és türelemmel rendelkezik. Vasárnap rá kell ébrednie, hogy sajnos ez nincs így: még önt is ki lehet hozni a sodrából. Nem is baj. Csak aztán a végén nevetni tudjon. Azzal minden feszültséget feloldhat.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Otthoni feszültségek miatt is nyugtalanabb lehet mostanában, ráadásul a munkahelyén is állandó változásban vannak a dolgok. Mindenütt ön az, aki békíteni próbál, aki kiegyensúlyozásra törekszik. Fel ne őrlődjön ebben!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A megérzései nem csalnak: viharfelhőket érez gyülekezni az otthonában, de egyetlen szavával képes lehet megelőzni a bajt. Ha már rájött, hogy ki a megbántott, akkor lepje meg őt valami kis kedvességgel, jó szóval!





 





Ezeket olvastad már?
Létezik kifejezetten húsvéti könyv? Nagyobb a választék, mint gondolnád!

Létezik kifejezetten húsvéti könyv? Nagyobb a választék, mint gondolnád!

„Egyszerűen a folyosón felejtették, egyetlen orvos sem pillantott rá” – Tamara 12 órát szenvedett magára hagyva a kórház folyosóján, belehalt

„Egyszerűen a folyosón felejtették, egyetlen orvos sem pillantott rá” – Tamara 12 órát szenvedett magára hagyva a kórház folyosóján, belehalt

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás