RETRO RÁDIÓ

A Mérlegnek nem lehet most panasza a sorsra

A véletlenek is a kezére játszanak.Megosztás
Szerző: metropol
2023.02.01. 08:00

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nagyon jó napra számíthat ma. A hét eleji feszültség már a múlté, és most tud a jelen feladataira koncentrálni teljes erővel. Nagy lépéseket tesz ma, joggal elégedett a teljesítményével.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Minél őszintébben és határozottabban viselkedik, annál könnyebben érhet célba. Ám ez természetesen nem jelenti, hogy gátlástalanul és bántóan szókimondónak, vagy éppen parancsolgatónak kéne lennie a többiekkel. Vigyázzon, mert vékony a határ…

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Szerdán amolyan nagyon nem szeretem feladatot kaphat. Nem lesz könnyű, de ha félreteszi az előítéleteket, akkor még az is megtörténhet, hogy meglátja a feladatban a pozitívumokat, a szépséget. Ön különben is nagyon szereti a változatosságot, az újítást!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Mutassa meg, mennyi kompromisszumkészség rejlik önben! Nagy szerepe lehet most ugyanis abban, hogy milyen otthon a légkör, a hangulat. Elég néhány kedves gesztus a békéhez, és ennek ön a nagymestere...

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ideje lenne végre belátnia, ha minden változik, átalakul ön körül, akkor nem állhat többé ellent a változásnak. Sőt, olyan is akad, aminek végre elébe kellene mennie. Ha így tesz, akkor ön lehetne végre az, aki diktálja a tempót. Használja a vonzerejét, ezért kapta ezt a képességet...

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ne engedje szabadjára az indulatokat, főleg akkor, ha a kevésbé rokonszenves kollégákkal igen kínos ügyeket kell megtárgyalnia. Bármennyire igaza is van, könnyen elveszítheti a kiharcolt, vagy megérdemelt előnyt, sőt, ezzel a karrierjét is veszélyezteti.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Igazán nem lehet most panasza a sorsra. A véletlenek is a kezére játszanak. Még azok az ellendrukkerek sem tudják szerdán elvenni a jó kedvét, akik pedig nem tisztességes eszközökkel igyekeznek keresztbe tenni önnek. Ezzel a hozzáállással egy rossz lépéstől óvja meg magát.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Jobban végig kellene gondolnia, kivel milyen kapcsolatot, viszonyt ápol. Általában bízhat az ösztöneiben, a megérzésekben, és jó emberismerőnek is mondhatja magát. Szerdán azonban valaki kifog az éleslátásán. A hízelgőkkel legyen a legelővigyázatosabb!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A szerdai horoszkóp legfontosabb tanácsa, hogy próbáljon meg tanulni az elmúlt napok eseményeiből, de egyúttal használja az útjába kerülő lehetőségeket is. A szokásos rámenőssége helyett ugyanakkor szelídebb módszerekkel szerezzen érvényt az akaratának.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Magánéletében fontos lehet, hogy megmutassa a párjának, mennyire fontosak az ön számára a közös törekvések. Ellenkező esetben vitákra számíthat, ami ugye senkinek sem hiányzik. A béke törékeny, sok múlik most önön...

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Valami jóval kecsegtetik ma a csillagok a Vízöntő jegy szülötteit. Leginkább azokat, akik nemcsak szeretteikkel, hanem az elesettekkel, a magányos emberekkel is törődnek. Most valami visszaáramlik e jóból.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Jól teszi, ha szerdán különösen erős lelki páncélzattal vértezi fel magát. Olyan helyről érheti most támadás, ahonnan a legkevésbé várta volna. Igaz, az illető talán hirtelen felindulásból cselekszik, és azt sem tudja, mit beszél. Legyen vele elnéző, de azért persze kellően határozott is!

 

Ezeket olvastad már?
Hatalmas szenvedély ébred ebben a csillagjegyben ma valaki iránt

Hatalmas szenvedély ébred ebben a csillagjegyben ma valaki iránt

Ha te is ezt szoktad reggelizni, súlyos veszélyben van az egészséged

Ha te is ezt szoktad reggelizni, súlyos veszélyben van az egészséged

Nem vonz a szex? Itt a recept a változásra

Nem vonz a szex? Itt a recept a változásra

Itt a 4 tuti gyakorlat, amivel kockahasad lehet

Itt a 4 tuti gyakorlat, amivel kockahasad lehet

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás