RETRO RÁDIÓ

Viharos szelek fújnak a Szűz háza táján!





Egy régi és már lezártnak hitt konfliktus újra felbukkanhat vasárnap.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.22.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A családban kéri vasárnap valaki a tanácsát. Legyen nagyon megfontolt, és különösen, ha ön is érintett a témában, mindenképpen objektíven mérlegeljen, elvonatkoztatva a saját érdekeitől. Ha a saját hasznát nézed, abból biztosan nagy baj kerekedik. Az meg senkinek sem jó.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Vasárnap nagyon sok erőt, energiát, biztatást, támogatást, ötleteket, javaslatokat, tanácsokat kap a párjától. Szerencsére a bolygók és a napi horoszkóp szerint egyre jobban alakul minden az életében, és ezt néha nem árt megbeszélni, sőt megünnepelni is. A világ megvár, ne rohanjon ma sehová, inkább álljon meg és örüljön annak, amit a sorstól kapott.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha eddig elmulasztotta volna, vasárnap mindenképpen próbáljon meg valami különleges örömet szerezni a kedvesének. A hirtelenséget, a változásra való hajlamát használhatná végre olyasmire, amivel örömet, jókedvet szerez neki. Az újdonságból ő is rájön, mennyire nem unalmas önnel élni.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Kissé borongós hangulatban van, pedig nincs rá oka. Koncentráljon inkább a szeretteire! Az ön szíve akár a sugárzó nap, szóval ne tagadja meg a melegséget azoktól, akik a legfontosabbak az életében. Mosolyogjon vasárnap mindenkire! Csak úgy.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha nem csak a saját gondjaid kötik le a figyelmét, akkor mások életében is megláthatja azokat a problémákat, amelyekkel jelenleg küszködik. És még az is lehet, hogy az ő példájuknak köszönhetően a megoldásra is nagyon gyorsan rátalál. Járjon nyitott szemmel vasárnap!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Egy régi és már lezártnak hitt konfliktus újra felbukkanhat vasárnap. Úgy látszik, eddig csak halogatta vagy a szőnyeg alá söpörte a megoldást, ami viszont most már véglegességet követel. Ne várjon tovább, mert csak még rosszabbá válhat a helyzet. Tegyen végre pontot az ügy végére! Azonnal megkönnyebbül.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha úgy érzi, lemaradt valamilyen fontos eseményről, akkor talán az nem is volt az olyan fontos. A vasárnapi horoszkóp szerint, ha a frusztrációja a régmúltra vonatkozik, rá kellene jönnie, mennyire értelmetlen ezeken keseregni. A helyzet elfogadásával sokkal többet tehet magáért, az életéért.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nehéz időszak áll ön mögött, de ez egyben egy nagyszerű sorsfordulat kezdete is. Sok mindentől megszabadulhat akár már vasárnap, ami csak akadályozná a fejlődésedben, a továbblépésben. Fogadja el ezt, és tekintsen ilyen szemlélettel minden változásra!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Kifejezetten szép vasárnap elé néz. Semmi rendkívüli nem zavarja meg a nyugalmát, mert a csend és a rend most a leginkább az, amire szüksége van. Belül persze nagy változások zajlanak a lelkében. Kövesse, irányítsa ezeket meditációval, befelé figyeléssel, relaxálással. 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Vasárnap túlteng önben az alkotási kedv: nincs olyan feladat, amit ne lenne képes pikk-pakk megoldani. De van valami, ami igazán izgatja, ami a legmélyebb énjéből fakad. A legfontosabb mindig az, amit a lélek üzen. Hallja meg ezeket a belső hangokat!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Sok időre lesz szüksége ahhoz, hogy tisztázni tudjon valamilyen a helyzetet. A rohanó életmód ezt ritkán teszi lehetővé, főleg, ha a vágyai mindig újabb és újabb helyzetekbe, problémákba sodorják. Vasárnap ez a legfontosabb felismerés, amit tehet, de épp ez segíthet a megoldásban is.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Vasárnap olyan élmények érik, amik hatására átértékeli a dolgait. Becsülje is meg azt a sok mindent, amivel az élet elhalmozta. Ma nagyon is értékeli a sok szeretetet, ami körbeveszi, és a mosolygó embereket ön körül.





 





Ezeket olvastad már?
Figyelmeztet a szakértő: kibontakozóban van egy újabb, halálos vírusok okozta világméretű járvány

Figyelmeztet a szakértő: kibontakozóban van egy újabb, halálos vírusok okozta világméretű járvány

Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás