RETRO RÁDIÓ

Váratlan esemény lepi meg a Bakot

Nem kell kétségbeesni, ez még akár jó is lehet.Megosztás
Szerző: metropol
2023.01.15. 07:30
horoszkóp

2023. január 15.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Vasárnap a megérzései igazítják a jó irányba, ha döntéshelyzetbe kerül. Márpedig ez könnyen lehet, ugyanis fontos ügyeket kell megbeszélni a párjával, a családjával. Szerencsére békésen rendezik a dolgokat… 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A feszültség egyre növekszik önben, amire a partnere még rá is tesz egy lapáttal. De ön is tudja, hogy nem varrhat minden felelősséget a nyakába. Van valami, amiért ön is sokat tehet: ne reagáljon olyan ingerülten.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Minden jó csak addig tart, amíg megbecsülve érzi magát. Erre gondoljon, ha úgy tűnik, mintha valamit elveszítene a jelenlegi helyzetében. Talán csak az unalom teszi, hogy másra vágyik. Vagy ami még rosszabb, egy negatív példa.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Mostanság képtelen lazítani, egyfolytában meg akar oldani valamit. Pedig nem lehet mindig a tökéletességre törekedni. Bízzon kicsit a sorsban, és akkor meglátja, néha maguktól is megoldódnak a dolgok. Jobban is, mint gondolná!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Fontos lenne, hogy ne csak az otthonát, hanem a lelkét is „kitakarítsa”. Tegyen rendet az érzései között, rendezze a gondolatokat, hogy aztán feltöltődve, a tetterőt visszanyerve hatékonyan működhessen a való világban is.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Vasárnap meglehetősen szétszórtnak tűnik, pedig ez nem jellemző önre. De néha teret kell adni a a kikapcsolódásnak is. Ne tervezzen semmit, hagyja megtörténni a dolgokat!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Vasárnap ön lehet a nagy rokoni ellentétek elsimítója. Akár úgy, hogy közvetít két békétlen rokon között, akár úgy, hogy végre felhívja azt, akiről megfeledkezett az utóbbi időben. Kevés kell csak, hogy boldoggá tegye a környezetében élőket.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Az életet komolyan kell venni, de nem olyan véresen és szigorúan, mint ahogy ön teszi mostanában. Megszokta, hogy a környezetével viaskodjon, de ez lehet jóval fesztelenebb és barátságosabb is. Oldja fel a feszültségeket, ne gerjessze!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Vasárnap a a tapintatossága kerülhet ismét előtérbe. Nagy lelki érzékenységről tehet tanúbizonyságot a nap során egy konfliktusban, amibe vétlenül, s talán kívülállóként keveredik bele. Szerencsére sikerül elsimítani a bajt.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ne essen kétségbe, ha valami nem az elképzelései szerint alakul. A változás mindig váratlanul csap le önre, és ez bizonyára most is így lesz. Inkább azt keresse, mi lehetne, és ne azt, hogy mi maradt el. Legyen figyelmes és türelmes önmagával!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Boldog és nyugalmas vasárnapra számíthat, nem véletlenül mosolyog egész nap. Vidámsága ragadós: a környezetében is mintha kisütne a nap. Az erejéből még arra is telik, hogy valakinek tettekkel is segítsen!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szükségét érezheti végre annak, hogy kitárulkozzon valaki irányába. Egyszerűen nem bírja tovább magában tartani az érzéseket, vagy valamilyen kétsége miatt kéri ki valakinek a véleményét, akiben igazán megbízik. Számíthat a jóleső megkönnyebbülésre.

 

Ezeket olvastad már?
Ennek a 3 csillagjegynek alakul ez a hét a legjobban: te is szerencsés vagy?

Ennek a 3 csillagjegynek alakul ez a hét a legjobban: te is szerencsés vagy?

Téged is megviselt az óraátállítás? Ezt tedd, hogy jól induljon a napod

Téged is megviselt az óraátállítás? Ezt tedd, hogy jól induljon a napod

Furcsa hírt kap ma a Bak! Nagyon vigyázzon, hogy dönt

Furcsa hírt kap ma a Bak! Nagyon vigyázzon, hogy dönt

Méreg helyett ősi módszerek a nyugodt alvásért

Méreg helyett ősi módszerek a nyugodt alvásért

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás