RETRO RÁDIÓ

Új szerelem a láthatáron! Erre készüljön a Skorpió

Nagyon erős mostanság a kisugárzása.Megosztás
Szerző:
2023.01.12. 19:30
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ha konfliktus adódik, márpedig a bolygók jelzése szerint erre nagy az esély, akkor legyen következetes, és higgadtan mondja el a véleményét. Ha elveszíti a türelmét, akkor a hitelességét is – erre kell figyelnie!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szeretne harmonikus körülmények között és ilyen kapcsolatban élni, de be kell látnia, ezt csak akkor érheti el, ha megtanul legalább annyira elengedni, mint amilyen erősen ragaszkodni tud a másik emberhez. Merje elengedni, aki önhöz tartozik, úgy is visszajön...

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Este érdemes időt szánnia az önelemzésre: olyan szépen helyt állt az utóbbi időben, hogy most igazán megérdemel egy kis vállveregetést. És persze a párja is ugyanígy, aki végigasszisztált önnel mindent. A kapcsolat most szoros, az erőfeszítéseik és az eredmények is közösek.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A délutánt, ha lehetséges szánja a pihenésre, de ne csak fizikai szinten, hanem lelkileg is. És ami most igazán fel tudja tölteni, az egy szép érzelmes film, könyv, vagy bármi, ami a lelkére hat. Hagyja, hogy a szép érzések, a pozitív benyomások elvarázsolják.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Végre teljesül egy kívánsága, és ezt nem a mesebeli tündérnek köszönheti, hanem egy valóságos tündérnek. A környezetében ugyanis van valaki, akinek nagyon fontos, és aki igazán mélyen szereti. Örüljön neki, legyen hálás az érzésekért!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nem remélte már, de újra felbukkan az életében egy lehetőség. Valami, amit az eddigiekben elszalasztani vélt, most megint reménykeltően és kecsegtetően jön szembe önnel. Ön pedig szkeptikusabb, de realistább is egyben, ami ugyanakkor nagyon hasznos lehet.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Jól teszi, ha mielőbb lerendez bizonyos családi ügyeket, tisztázza az eddig tisztázatlan kérdéseket. A sértődésnek amúgy sincs helye, de mégis jobb lenne elkerülni, hogy okot adjon rá. Ezért ügyeljen a látszatokra is. Ha nehezére esik is, inkább mosolyogjon csütörtökön minden helyzetben! Abból nem lehet baj.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nagyon erős mostanság a kisugárzása. Ha még keresi a párját, könnyen lehet, épp csütörtökön hódíthat meg valakit a személyes varázsának köszönhetően. Persze nemcsak szerelmi téren kamatoztathatja ezt az energiát: új barátokat, ismerősöket, támogatókat is magához vonzhat.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Váratlanul felbukkanhat az életében egy olyan ember, akivel valaha jó barátok voltak. Jó ideje, szinte meg is feledkezett róla, most viszont megjelenik az életében. A régi ismeretség új kezdete lehet ez.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nagyszerű nap vár önre csütörtökön! Valamiben nagyon szerencsés lesz ugyanis  lehetséges, hogy a szerelemben, vagy a pénzügyekben, vagy ki tudja, esetleg mindkettőben? Lehet, hogy a párja jön haza egy jó hírrel.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Csütörtökön váratlan stresszhelyzettel kell megküzdenie, de ahogy jött, úgy el is megy a feszültséget keltő tényező. Aztán már semmi nem zavarja meg ezt az alapvetően jó hangulatú napot!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nehezen jut dűlőre valamilyen döntéshelyzetben. Lehet, hogy nagyon sokat akart egyszerre, és most, mikor kiderül, választania kell, nem is tudja, melyik a fontosabb. Hallgassa meg egy barát véleményét.

 

Ezeket olvastad már?
Valaki megdobogtatja az Oroszlán szívét!

Valaki megdobogtatja az Oroszlán szívét!

Magyarország csodái: ezt az 5 tavat neked is látnod kell

Magyarország csodái: ezt az 5 tavat neked is látnod kell

Idd így minden reggel a vizet, csak úgy olvad majd rólad a zsír

Idd így minden reggel a vizet, csak úgy olvad majd rólad a zsír

Ez a csillagjegy ma mindenre megoldást fog találni

Ez a csillagjegy ma mindenre megoldást fog találni

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás