RETRO RÁDIÓ

Szerelmi horoszkóp januárra: hirtelen jött szerelem érkezik a Bakhoz





A Bak olyan szerelmes lesz, hogy maga is meglepődik! A Mérleg térjen vissza a való életbe, ott nagyobb esélye van párt találni!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.12.
horoszkóp

Kos
III. 21.–IV. 20.
Ha szingli vagy, akkor már január közepén találhatsz megfelelő párt a baráti körödben vagy a munkahelyi berkeken belül. A kémia nagyszerűen működik majd köztetek, ám ennek ellenére készülj fel egy lassú kommunikációra, tempóra. Ha párkapcsolatban élsz, a dolgok nehézkesebbé, zűrösebbé válhatnak január vége felé, de te készen állsz a következő kihívásra!

 

Bika
IV. 21.–V. 20.
Függetlenül attól, hogy nemrégiben jegyeztek el vagy hosszú távra tervezve összeköltöztetek a kedveseddel, mostanában a poliamória (többszerelműség, olyan, kettőnél több embert magában foglaló kapcsolat, amely érzelmi elkötelezettségen alapul) fogalmát és gyakorlatát vizsgálgatod. Ezek az elképzelések véget tesznek egy szeptember óta húzódó nyűglődésnek.

 

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Egyre jobban érzed magad a bőrödben és ez mindenki számára nyilvánvaló. A gyulladás (szó szerint vagy átvitt értelemben), amely eddig uralta a testedet, megszűnik. Megismerkedsz valakivel, ám elég nagy az apró viták kockázata az első randin, ami sokat ronthat a hangulaton. Minden esetre érdemes próbálkozni! Ha párkapcsolatban élsz, próbálj ki valami újat a szerelmeddel, ez megerősíti a köteléket.

 

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Úgy érezheted, hogy elakadt valami a kapcsolatodban, mert már alig tudtok egymással normális hangnemben beszélgetni. Ha egyedülálló vagy, a csillagok azt súgják: januárban sok lesz az első randevúd, ám sajnos nem találsz senkit, akivel érdemes lenne újra találkozni és ismerkedni. Egy közelebbi barátoddal beszélgetsz majd, amikor rájössz, mit is keresel valójában egy partnerben.

 

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Az új év és a csillagok együttállása kedvező új kezdetet ígér a magánéletedben. Függetlenül attól, hogy egyedülálló vagy, vagy tartós párkapcsolatban élsz, ez az a pillanat, amikor meg kell bocsátanod, és magad mögött hagyhatod a múltat, hogy egy jobb, tartalmasabb jövő felé haladhass. Két éve elképzeltél magadnak egy életet, amely idén végre megvalósulhat. Év vége felé akár a házasság is szóba kerül.

 

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Függetlenül attól, hogy van kedvesed vagy nincs, ebben a hónapban minden arról szól, hogy átgondold, mit is szeretnél valójában az életedben. Írj egy őszinte listát magadnak arról, hogy mitől érzed magad igazán jól? Valóban jó neked ez az élet vagy csak ámítod magad? Kérj az égiektől, mert kiemelten figyelnek rád ezekben a hetekben és kapni fogsz! Úszol nemsokára a kedvességben, boldogságban.

 

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Ha egyedülálló vagy, a randevúzás igazi munkának tűnt számodra, nemcsak az elmúlt hónapokban, hanem az elmúlt néhány évben is. Eleged van a sok üres, értelmetlen ismeretségből, a felületes emberekből. A csillagok azt ígérik: új szemszögből nézhetsz az életed romantikus részére. Hagyd a nem működő alkalmazásokat, menj, és találkozz valakivel a való életben!

 

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Egy váratlan, mélyebb beszélgetés egy kedvelt személlyel felrázza a világodat. Hiába szeretted volna, valamiért az eddigi romantikus kapcsolataid nem úgy alakultak, ahogy gondoltad, vártad. Ha szabad vagy, a hónap végén egy halom hódoló bukkan fel a láthatáron. Régiek és újak. Mondj igent a meghívásokra, hátha találsz valami értékelhetőt! Itt az ideje, hogy megismerd az érzéki oldaladat!

 

Nyilas
XI. 23.–XII. 21. 
Egy ideje már rosszul mennek a dolgok a magánéletedben vagy legalábbis nem olyan gördülékenyen, mint ahogy az első hónapokban tűnt. A szerelem is megkopott és a családtagjaiddal is túl sok a félreértés, illetve az ebből adódó harag. A sok feszültség azonban januárban véget ér, mintha elvágták volna. Most itt a lehetőség, hogy megállj és dolgozz a problémák megoldásán.

 

Bak
XII. 22.–I. 20.
Ha párkapcsolatban élsz, január közepe lesz hosszú idő óta a legromantikusabb időszakod. Ez egyike azoknak az édes és egyszerű periódusnak, amely valóban megerősíti a kötelékeket. Ha szabad vagy, magad is meglepődsz majd, hogy milyen hirtelen szerelmes leszel. Valaki betoppan az életedbe és hiába nem így tervezted és nem így akartad, a személye elvarázsol. Úgy érzed majd: vele teljes minden.

 

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Visszatér a szerelem az életedbe, hiszen kitartóan kerested annak ellenére, hogy szinte reménytelennek tűnt. Miután az elmúlt néhány hónapot azzal töltötted, hogy a sikertelen randevúidat elemezted vagy éppen megpróbáltad őket elfelejteni, kiheverni, most hirtelen rádöbbensz, hogy újra készen állsz flörtölni, ismerkedni. Engedd el magad, légy szabad és meglátod: hamarosan betoppan a Nagy Ő!

 

Halak
II. 20.–III. 20.
Az elkövetkezendő napok fordulópontot jelentenek a házasok életében. A tavalyi nyár óta lassan, unottan mentek a dolgok köztetek, de végre kapsz néhány érdekes lökést, inspirációt. Ha szeretnél változtatni a dolgokon, kérj fel egy bébiszittert, és beszélj meg egy randevút a partnereddel. Ne hagyd ki az év romantikus éjszakáját! Megfelelő akarattal minden helyrehozható! Igaz, ehhez a másik is kell.

 





 





Ezeket olvastad már?
Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás