Skorpiók ma megtalálják a belső békét!





Próbálja meg is osztani másokkal ezt a nyugalmat!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.21.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ha tehetné, ma ki sem mozdulna az otthonából, és a négy fal biztonságában pihenné ki fáradalmaidat. Ám a munkát, úgy tűnik, ma még nem kerülheti el. Valakinek a kitartás az egyetlen megoldás és legfőbb erény.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A napi horoszkóp szerint ha tapasztalatlannak is érzi magát abban, amit ma tennie kell, azért ne csüggedjen el. A tanulópénzt mindenkinek meg kell fizetnie, semmit nem kaphat ingyen. Ilyen az élet, és ezt a leckét úgy látszik, még önnek is meg kell tanulnia.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma az élet olyan területén is érdemes kockáztatnia, ahol eddig nem mert és ehhez inspiráló hatásokat küldenek önnek az égiek. Szerelmi életén is hamarosan változtathat, ha ön is úgy akarja. Ha magányos, ma vegye nyakába a világot!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Úgy érezheti, kicsit háttérbe szorult az életében a szerelem. Ne ijedjen meg, ez nem csalódást jelent, legfeljebb azt, hogy valami más válik fontosabbá az életében, amit eddig mellőzött. Néha a kötelességek is örömforrássá válhatnak.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Valamiről nagyon megfeledkezett, és ez bizony most konfliktusokhoz vezethet. A pontosság nagy erény! Abban azért biztos lehet, hogy önnek ezt is elnézi mindenki – főleg, mert egyébként nagyon is megbízható!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha csökönyösen csak a saját álláspontjához ragaszkodik, nem érheti el a remélt változást. A konokságot hiába hiszi következetességnek… És csak azt éri el vele, hogy épp akikre számítana, azok fognak eltávolodni öntől. Hallgasson a párjára is!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma a bolygók nyugalmat, kiegyensúlyozottságot és alapjában véve derűs hangulatot hozhatnak önnek. Kellemes lesz a napja, még akkor is, ha egyébként semmi nem történik. Egy puha fotelben olvasgatott jó regénynél semmi nem lehet jobb.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Sok Skorpió érezheti ma úgy, hogy megtalálta a belső békét. Próbálja meg is osztani másokkal ezt a nyugalmat! A boldogság nem állapot, hanem szemlélet kérdése, és ön ismeri ezt a mély igazságot.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A szürke, szomorú színekkel induló vasárnap is tud néha széppé és kellemessé válni, ha a lélek színekkel és fénnyel teli. Új dolgokat fedezhet fel maga körül, apróságoknak is lehet örülni. A jókedv is ragadós lehet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A mai nap a lazább életfelfogású Bakoknak kedvez. Ha ön nem az a görcsölős fajta, és minden eseményt, legyen az jó, vagy rossz, váratlan, vagy remélt, könnyedén vesz, akkor még a nehézségeket is a javára fordíthatja.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha sikerült elérned a héten a céljait (akár a munkában, akár a magánéletben), engedjen meg magának egy kis lazítást. Fel kell töltődnie energiával. Kényeztesse magát. A hétvégén baráti társaságban érdekes híreket hall, de járjon utána, ne vegye készpénznek!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Arra vágyik, hogy összemérje erejét másokkal, és mindent elkövet, hogy dobogós helyre kerüljön. Csak félő, hogy ma olyan területre merészkedik, ahol még járatlan, és könnyen lépre csalják. Nem biztos, hogy minden versenybe be kell szállni...





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás