A Nyilasra feszültség vár, az Ikreknek viszont van egy nagyszerű hírünk





Lássuk, kire mi vár pénteken!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.20.
horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Bármilyen érdekesek is az ötletei, sajnos a környezete nem úgy reagál rájuk, mint szeretné. A legjobb, ha nem húzza fel magát rajta, hanem számol tízig, mielőtt véleményt mondana. Ha nem teszi, kiszaladhat a száján olyan vélemény, kritika, amivel vérig sérti, akit pedig a legjobb szeret.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Olyan emberekkel hozhatja össze a véletlen, a jó sors, akik a saját életükkel éppen az ön magánéleti problémáira mutatnak követendő példát. Önnél jobban senki sem tudja, hogy tanulni nem szégyen, sőt kifejezetten hasznos! Még jobb, hogy nem a saját kárán teszi.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Ha szerelemre vágyik, jó hír, hogy ezért most nem kell semmit sem tennie, mert jön az magától is. Pontosabban épp az a jó, ha nem tesz semmit, hanem hagyja, hogy a másik fél meghódítsa! Éppen a titokzatossága vonzza ön felé a leginkább.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Ha erőn felül vállalja el a megbízásokat, akkor a kirobbanó nagy siker helyett sok apró elismerésmorzsa lesz csak a jutalma. Maradjon inkább a realitás talaján, és ossza be az erejét. Izgalmas valaki kerül a látóterébe. A Vénusz új reményeket táplál a szívében...

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Nem panaszkodhat pénteken sem, mert a családi életében minden téren kedvezőbben alakulnak a dolgok, mint amire számított. Olyan kérdésekben is sikerül nyugvópontra jutni a többiekkel, amelyek már jó ideje bosszantották.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Nem ajánlatos vaktában cselekedni, mert sok hibát vét, később pedig nagyon nehezen tudja korrigálni a mostani tévedéseket. Ha kicsit türelmesebb, könnyen maga mellé állíthatja még azokat is, akik eddig inkább ön ellen dolgoztak. Az a fontos, hogy a többiek is megértsék, ami az ön számára evidens!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Terveit csak akkor tudja megvalósítani, ha egyedül harcol meg az eredményért. Csapatmunkára most nem igazán lesz alkalmas. Az alkalmazkodás a párkapcsolatában sem igazán sikerül, szerencsére a párja türelme most mintha határtalan lenne.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

A magabiztosság nem azonos a konok önfejűséggel. Lépjen fel bátran, ha az érdekei védelméről van szó, de ne menjen fejjel a falnak, és ne támadja be a főnökét csak azért, mert valamiben eltérő a véleményük. Most is nyerő helyzetbe hozhatja magát az egészséges kompromisszumok megkötésével.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Nyugodt napok helyett sajnos feszültségre, hirtelen érkező sürgős megbízásokra számíthat már kedden is. Ráadásul olyan emberekkel kell tárgyalnia, akik sokkal lassabb fordulatszámon pörögnek önnél, és túlzott óvatosságukkal igencsak feszítik az idegeit...

Bak (12. 22.–01. 20.)

Ahhoz, hogy képviselhesse a saját érdekeit, nem annyira a feletteseivel, mint inkább a közvetlen kollégákkal kell megtalálnia a közös hangot. Ezúttal minden eddiginél jobban kell alkalmazkodnia a többiekhez. Ha sikerül, bármit kérhet tőlük.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Valakitől igencsak elgondolkodtató ajánlatot kap. Elvben egyetért vele, talán már régóta önben is felvetődött ez a gondolat. Vonzza a lehetőség, de kicsit fél is még tőle. Most nemcsak a munkában, hanem az egész jövőt illetően kellene változtatnia...

Halak (02. 19.–03. 20.)

Nem tudja nem észrevenni, hogy valaki a környezetében másképp viselkedik, mint egy baráthoz illik. Persze önt sem hagyja hidegen a másik érdeklődése... Ebből a kapcsolatból még bármi lehet, főleg, ha elég nyitottan áll a lehetőséghez.


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás