Mérleg! Most belevághatsz a családalapításba!





A Mérleg számára eljött az idő, amikor belevághat a családalapításba, legyen az saját gyerek vagy örökbefogadás! Még az univerzum is a vágyai mellett áll! A Halaknak talán el kell engednnie egy kapcsolatot, amely már nem működik.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.23.
horoszkóp

Kos
III. 21.–IV. 20.
Minden a kapcsolatokról szól ezen a héten, hiszen a csillagok dupla adag energiát adnak neked a kommunikációhoz és barátaidhoz. A napokban melletted áll a szerencse is, hiszen olyan kulcsfontosságú ismeretségeket köthetsz, amelyekre nem számítottál, ráadásul mindez az öledbe esik. Ahelyett, hogy új partnert keresnél, próbáld meg visszatartani a mostanit. Legalább tegyél egy próbát! 

Bika
IV. 21.–V. 20.
A karriered hamarosan lendületet vesz, hiszen óriási benned az akarat és a lendület. Az energiaszinted is rendben van: bármennyire is koncertrálsz a feladataidra, mindig marad tartalékod. Ha szeretnéd kifejezni a kedvesed felé a szerelmedet, jobb, ha most nem beszélsz róla. Használj más kommunikációs eszközöket, és állj mellette a nehéz pillanatokban.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Bárhol lehetőség nyílik a tanulásra, a tudásod bővítésére, ha te is akarod. Ez a hét tökéletes a régi könyvesboltok látogatására, ahol rengeteg új témát találhatsz. Fontos része az életednek az értelmes barátságok kialakítása, és nem baj, ha a kedvesed nem tudja kielégíteni az összes társasági és szórakozási igényedet. Megérdemled, hogy élvezd az életet. 

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Ha megosztunk egy titkot valakivel, az egy életre összeköthet vele, okosan hát! A napokban valaki elárulhat neked egy olyan információt, amely segít jobban megérteni őt, és rájössz: szeretnéd jobban megismerni. Előfordulhat egy bátrabb flörtölés és egy mély szemkontaktus, amely feszült beszélgetésekhez vezethet. Izgalmas, új élmények várnak a közeljövőben!

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Fontos, hogy a megfelelő személlyel legyél, mivel a támogatása segítheti az erőfeszítéseidet. A héten az új ismeretségeid a helyükre kerülnek, kezdik megmutatni a valódi lényegüket. Van, amelyik úgy esik szét, hogy nem tudsz ellene tenni. Ha van, ha nincs párod, akkor is fontos, hogy olyan dolgokkal töltsd a szabadidődet, amelyek boldoggá tesznek.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Amikor mindet jól csinálsz, óriási elégedettséget érzel, sőt csodálkozol a saját képességeiden. A napokban erőt kapsz az univerzumtól, hogy új dolgokba kezdj! Legyen az bármi is, javítani fog az életeden! Légy őszinte a kedveseddel, mond el neki az érzéseidet, mert hallani akarja őket. Ez a lépés megnyugtatja az elmét és segít ellazulni mindkettőtöknek.  

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Ha valaha is álmodoztál saját gyermekről vagy akár az örökbefogadás is szóba került köztetek a partnereddel, akkor itt az ideje, hogy határozottan lépjetek végre. Sok erőfeszítés, energia és szerencse kell ahhoz, hogy olyan családod legyen, amelyről mindig is álmodtál. A hetekben áldást kapsz a csillagoktól, akik összeesküdtek a javadra.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Súlyos beszélgetéseket folytatni nem kellemes, de ha időt szánsz a mondanivalód átgondolására, tálalására, illetve arra, hogy mit is remélsz, talán könnyebb lesz. A nehezen kiejthető szavak mostanában könnyebben hangzanak el. Persze az is jó megoldás lehet, ha levelet vagy e-mailt írsz egyszerű, érthető szöveggel. Meghallgatják és megértik.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21. 
Használd ki ezt a kedvező időszakot, amelyben szinte fürdesz egy ideje. A kapcsolatod új fényt kapott, ne engedd ismét elszürkülni. Ideje kimenni az emberek közé, szórakozni, világot látni, a lényeg, hogy ezt együtt tegyétek a kedveseddel! Töltsetek minél több időt együtt! Hatalmas plusz, ha egy unalmasabb időszak után van újra miről beszélgetni.

Bak
XII. 22.–I. 20.
A szavaknál fontosabbak a tettek. Lehet, hogy romantikus alkat vagy, és nem okoz nehézséget kitalálni újabb és újabb meglepetéseket, de sokszor megesik veled, hogy az ötleteidet nem ülteted át a valóságba, aztán azt tapasztalod, hogy semmi sem változik. A héten a csillagok támogatják minden lépésedet, melyeket a kedvesed felé teszel. Ne gondolkodj sokat.  

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Van, amikor úgy érzed, eleged van, és szeretnéd ha pár nap csak rólad és a vágyaidról szólna. Amikor ez a hangulat előjön, gondolkodj el a jövőbeli magadon és tűzz ki célokat, amelyeket aztán érdemes leírni. Szeretnél már magad mellett tudni egy nyitott, őszinte embert, de mindenáron ne alkudj meg! A fizikai vonzalom igenis fontos!
Halak
II. 20.–III. 20.
El kell engedned egy kapcsolatot, amely már nem működik. Lehet, hogy egy régi barátodról van szó, akivel egy ideje nem beszéltél, de a napokban megkeres és hirtelen minden gondját rád önti. Értékeld az összképet, és döntsd el, hol elférhet-e még az életedben. Felnőttél lelkileg is, új emberré váltál, aki többé nem engedi, hogy bántsák. 
 





 





Ezeket olvastad már?
Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás