Itt egy jó tanács a Bikának!





Legyen óvatos a munkahelyén és törekedjen a harmóniára.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.19.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Valaki a tanácsát kéri, ám amiben segítségre számítana az illető, az egy másik jó ismerőst is érint. Ha nem akarja, hogy bármelyik fél is megharagudjon, inkább tartsa magát távol ettől az ügytől. Nem vállalhat mindenért és mindenkiért egyedül felelősséget.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Sok munkahelyi csatától és vitatkozástól óvhatná meg magát, ha kicsit jobban a helyén kezelné a munkahelyi viszonyokat, kapcsolatokat. Nem látna bele sem többet, sem kevesebbnek nem nézné. Törekedjen tehát harmóniára, egyensúlyra ebben is! Ezt javasolja a napi horoszkóp.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A csütörtök megnyugvást hozhat egy régóta elhúzódó ügyben. Valamilyen korábbi kérdésére, gyanújára is végre választ kaphat, amiről ennek fényében mérlegelve dönthet. Ha így van, nem érdemes halogatni tovább a döntést. És arra is figyeljen, hogy ne okozzon fájdalmat!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Csütörtökön délelőtt szinte mindent sikerül elintéznie, ami sürgős feladat. A délután igazából szabad is lehetne, de ha bent kell maradnia a munkahelyén, használja ki az időt beszélgetésre, kapcsolatépítésre. Szüksége lehet még rá.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy új kolléga érkezik a munkahelyére, vagy egy új ismerős a környékére, akivel egyszerűen nem tud mit kezdeni. Hallgasson a belső hangra, és ha rosszul érzi magát az illető közelében, akkor ne barátkozzon vele!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Lehet, hogy korábban fásultan állt bizonyos dolgokhoz, ezek most újra értelmet és lendületet kapnak az életében. Ideje eldobni a megcsontosodott előítéleteket. Kollégái pletykáit nem kell meghallgatnia, az emberek jobbak, mint azt mondják róluk.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Munkájában lelkes és energikus, amivel erősen inspirálja a környezetében lévőket is, és jó benyomást tesz a főnökére. Ez pedig javítja a távolabbi munkahelyi kilátásokat, egy remélt pozíció megszerzését. Ám önt egyelőre inkább a jelen köti le… Nem baj.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A csillagok „talált pénzt” jeleznek, amit most akár szó szerint is vehet. Persze, az is előfordulhat, hogy váratlanul ajándékot kap egy titkos hódolójától… Egyéb jó híreknek is örülhet, a távolabbi rokonságból hívja fel valaki.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma jó párszor felidegesítheti magát azon, hogy a környezetében élők nem látják azokat a pofonegyszerű megoldásokat, amelyek szinte „kiszúrják a szemüket”. Higgye el, nem éri meg idegeskedni emiatt!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Talán egy pletykálkodó szomszéd vagy kolléga okoz kellemetlenséget. Ne vegye túl komolyan a dolgot, az illető saját magát járatja le, anélkül, hogy ön megszólalna… Természetesen azért nyugodtan visszautasíthatja az alaptalan vádakat!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A mai nap kulcsszava az önkontroll lesz: csak akkor érhet el sikereket, ha képes fékezni az indulatait. Szüksége is lesz az önfegyelemre, mert sokan felbosszantják, főleg a késlekedés és a pontatlanság dühíti.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Felesleges köröket fut, talán meg kell ismételnie valamit, amivel már korábban végzett, vagy egy kis hiba miatt újra kell kezdenie a munkát. Ez természetes, hogy bosszantja, de azért ne hagyja, hogy teljesen elrontsa a hangulatát!





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás