RETRO RÁDIÓ

Februári horoszkóp: nagy változásokat ígérnek a csillagok





A februári horoszkóp változásokat jelez a pénzügyekben és a szerelmi életben is.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2023.01.29.
Módosítva: 2023.01.29.
horoszkóp

KOS februári havi horoszkóp

Az év második hónapjában a pénzedre kell vigyáznod. Jó lenne, ha most nem hallgatnál a gyerekes énedre, aki a téli leértékelésen mindenfélét megvenne. Kritikus napok: február 4. és 21. Ekkor lesz a legnagyobb a kísértés. Egyébiránt kissé álmos hangulat uralkodhat el rajtad. Olyan érzésed lesz, mintha sosem lenne vége a télnek. Ebben hoz javulást Vénusz, a kis szerencse és szeretet bolygója, ami 20-án belép a Kosba. Végre kicsit szerencsésebbnek és szerethetőbbnek fogod érezni magad.

 

BIKA februári havi horoszkóp

Tagadhatatlanul idegesíthet a főnököd februárban, de ezt nem szabad kimutatnod. Máskülönben hátrányos helyzetbe kerülsz. Holott ebben a hónapban előreléphetnél a létrán. Kedvezőtlen napok: 4. és 21., kedvező nap számodra a 16-a. Ekkor egy komolyabb feladatot bízhatnak rád. Bolygód, a Vénusz 20-án vált jegyet, ami titkolózásra hajlamosít. Nem baj, ha nem vagy nyitott könyv, és diszkréten kezeled például a magánéletedet, de ne válj zárkózottá, mert nem tesz népszerűvé!

IKREK februári havi horoszkóp

Egész februárban lelkesen állsz hozzá mindenhez. Hol a Nap, hol bolygód, a Merkúr jár a Vízöntőben, ami inspiráló hatással van rád. Sok ötlet és lehetőség adódik ebben a hónapban. Élj ezekkel! A legjobb napjaid: 16. és 22. A munkahelyeden nem fog tetszeni minden újítás, változás. Van, amit kifejezetten kitolásnak érzel. Mielőtt lázadni kezdenél, gondold át a következményeket! Kritikus napok: 15. és 20. Semmiképp se hozd magad lehetetlen helyzetbe!

RÁK februári havi horoszkóp

Egész februárban, de különösen 17-ig fontolj meg minden kiadást! Hamar mínuszba kerülhetsz, ha az akcióknak és a leértékeléseknek nem tudsz ellenállni. A legkritikusabb nap az 5-ei telihold napja. Tuti, hogy meg fogod bánni, ha veszel valamit. 15-én egy Vénusz–Neptunusz együttállás, 20-án az újhold léleksimogatóan hat rád. Nem kizárt, hogy eddig rejtett művészi tehetséged felszínre kerül. Érdemes lenne foglalkoznod ezzel. Elmehetnél tanulni…

OROSZLÁN februári havi horoszkóp

Csodálhatsz másokat, de ne irigykedj rájuk! Februárban többször elhatalmasodhat rajtad az irigység. Ez nem segít, csak lehúz téged. Inkább lesd el a titkukat! Nincs jó hatással rád a szürke idő sem. Mivel te „napelemmel” működsz: minél többet süt a nap, annál jobban érzed magad. A hónap közepén találkozhatsz egy bölcs emberrel, aki bár kissé mogorva, de nagy tudású. Sokat tanulhatsz tőle. 20-tól sokkal jobban leszel a Kosba lépő Vénusznak köszönhetően.

SZŰZ februári havi horoszkóp

Kissé tanácstalan lehetsz februárban. Nem értesz pár döntést, ami a te munkádat is érinti. Amennyiben nem vagy vezető pozícióban, nem tehetsz mást, mint elfogadni, és megcsinálni a rád bízott feladatokat. Kérdezhetsz, de semmiképp se vitatkozz! Hidd el, elmúlik a rossz érzésed, és helyreáll a rend benned és körülötted is! Ezzel párhuzamosan a szerelem beköltözhet a szívedbe. Valaki nagy hatással lesz rád. Nem lesz könnyű ellenállni neki. Kérdés, hogy kell-e…

MÉRLEG februári havi horoszkóp

Nincs még tavasz. Te mégis kivirágzol. Optimistábban és bizakodóbban látod önmagadat, a jelenedet és a jövődet is. Közben számtalan ötlet pattan ki a fejedből. Ezek csillagszóróként szikráznak. Neked annyi a dolgod, hogy elkapd őket. 16-án különösen legyél éber, mert egy komolyabb terv formálódik! Ez hosszú távon megoldást hozhat neked. 18-tól vigyázz az egészségedre! Különösen a nyirkos, csapadékos időben ügyelj arra, hogy ne ázz el!

A többi csillagjegyet az Astronet oldalán megtalálja.





 





Ezeket olvastad már?
„19 éves koromig 7 terhességem volt, az aljas trollok szánalmasnak neveznek, de én hálás vagyok”

„19 éves koromig 7 terhességem volt, az aljas trollok szánalmasnak neveznek, de én hálás vagyok”

Ezeknek a csillagjegyeknek nem úgy alakulnak a dolgaik, mint tervezték

Ezeknek a csillagjegyeknek nem úgy alakulnak a dolgaik, mint tervezték

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás