RETRO RÁDIÓ

Ez a csillagjegy ma maradéktalanul bízhat a megérzéseiben





A Kos megvalósíthatja a terveit, az Ikreknek viszont nem indul jól a szombat.



Megosztás
Szerző: METROPOL
Létrehozva: 2023.01.28.
horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Szombaton újra fittnek érzi magát, és egyre magabiztosabbnak is látszik. Vesse bele magát a régi tervek megvalósításába. Ne sajnálja az energiát, mert jók az esélyei a sikerre! Lehet ez bármilyen személyes terv, cél, sőt akár szerelem is...

 

Bika (04. 21.–05. 20.)

Számos pozitív hatás teszi a szombati napot különlegessé önnek. Fontos, hogy ehhez lassítson, és kicsit tekintsen magába. Meglátja majd, hogy milyen meglepő és hasznos ötletei támadhatnak. Maradéktalanul bízhat a megérzéseiben.

 

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Veszekedősen indulhat a szombat. Lehet, úgy érzi, meg kell védenie magát, a becsületét. Az nem baj, ha kiáll az igazáért, de ne menjen bele felesleges vitákba! Indulatoskodás helyett gyűjtsön érveket, és próbálja azokkal meggyőzni a többieket.


Rák (06. 22.–07. 22.)

Mindenképpen maradjon nyugodt és fesztelen, az idegeskedés ugyanis csak hátráltatja szombaton. Fennáll a veszélye, hogy a szerelmet illetően a múltba réved, és azon töpreng. Pedig jó esélye van a boldogságra itt, a jelenben!


Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Szombaton végre úgy érzi, sikerült lezárnia magában egy igencsak nehéz periódust. A lelkiállapotát az események is lekövetik, személyes vonalon jó hírekre számíthat.


Szűz (08. 23.–09. 22.)

Ön mindenhol igyekszik rendet tartani, hiszen roppant precíz típus. Éppen ez a tulajdonsága sodorhatja szombaton konfliktusokba, ugyanis nehezen viseli mások hanyagságát, és azt, hogy nem kellő aprólékossággal végzik a dolgukat. Bosszankodás helyett inkább próbáljon segíteni nekik.


Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Ön nagyszerű ember, akit főleg azért kedvelnek a többiek, mert minden helyzetben megőrzi a lelki finomságát, objektivitását, igazságérzetét. Viszont hajlamos lesz szombaton az idegeskedésre, a nyugtalanságra – ezeket érdemes lenne tudatosítani önmagában.


Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Bátor típus a Skorpió, aki szereti valóban élni az életet, és kivenni a részét mindenből. Szombaton mégis hátráltatják a csillagok, ami meglehetősen zavarossá teszi a kialakuló helyzeteket. Ne sértődjön meg a világra csak azért, mert néha nem az elképzelései szerint zajlanak az események.


Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Nyitottabbnak kellene lennie a párjával, mert bizony akadnak önök közt mostanában nehézségek. S ezekkel a horoszkóp szerint csak együtt küzdhetnek meg. Hagyja, hogy a párja is kivegye a részét a dologból, ne zárkózzon el tőle érzelmileg.


Bak (12. 22.–01. 20.)

Nagyszerű szombatra számíthat, néhány barát vagy családtag egészen bizonyos, hogy jókedvre deríti. Néha egészen kevés is elég a boldogsághoz: néhány kedves szó, egy ölelés, vagy csak egy jó beszélgetés. Most pontosan ezt éli meg.


Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Szombaton érdemes alaposan elgondolkoznia az anyagi jólét fogalmán. Ne amiatt fájjon a feje, amit még nem tudott megszerezni, hanem abból próbálja meg kihozni a legtöbbet, amit már megszerzett! És főleg értékelje mindazt, amit elért.


Halak (02. 19.–03. 20.)

Nem kellene szombaton túlzottan önfeláldozónak lennie. Most jobb, ha hagyja a többiek problémáit rájuk! Szép dolog, hogy segíteni próbál, de ne gondolja, hogy önnek kellene mindenki búját-baját megoldani.
 





 





Ezeket olvastad már?
„19 éves koromig 7 terhességem volt, az aljas trollok szánalmasnak neveznek, de én hálás vagyok”

„19 éves koromig 7 terhességem volt, az aljas trollok szánalmasnak neveznek, de én hálás vagyok”

Ezeknek a csillagjegyeknek nem úgy alakulnak a dolgaik, mint tervezték

Ezeknek a csillagjegyeknek nem úgy alakulnak a dolgaik, mint tervezték

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás