RETRO RÁDIÓ

Érzelmek viharába keveredik ma ez a csillagjegy

Valóban érdemes felmelegíteni a régi sértéseket?Megosztás
Szerző: metropol
2023.01.24. 08:00
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ha egy kollégája közeledését elfogadja ma, az idővel mindkettejük számára igen kellemetlenné, mi több, kínossá válhat. Legyen ön a bölcsebb, különösen, ha a női nemhez tartozik. Muszáj nemet mondani!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Kedden hiába önti ki a szívét a barátjának: ő nem úgy fog reagálni a panaszaira, ahogy azt elvárta volna tőle. Nem ártana azonban legalább felerészben elfogadnia a véleményét. Kívülről, tehát tisztábban látja a helyzetét.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Régi dolgok miatt kezd veszekedésbe a párjával kedden. Valóban érdemes felmelegíteni a régi sértéseket? Ha inkább a jövőre koncentrál és a közös tervekre, akkor javíthat a helyzetén. Ellenkező esetben viszont van esélye rontani rajta.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Türelmes és kedves tud lenni ma mindenkivel. Ezért jó eséllyel old meg megoldhatatlannak tűnő konfliktusokat is. Hogy ez így legyen, ahhoz kevés lenne egyedül ön. De segítenek önnek a jó angyalai, hogy másokkal jót tegyen.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ne tiltakozzon a pluszfeladatok ellen, inkább adjon hálát a sorsának, hogy van hol dolgoznia. Ráadásul, ha most jól teljesít, akkor a közeljövőben elő is léptethetik. Ha majd másokat vezet, lesz alkalma más szemszögből értékelni.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma a szokásosnál is jobban oda kellene figyelnie a szervezésre. Könnyen elúszhat ugyanis a dolgaival, ha nem figyel az időbeosztásra. Márpedig ma minden sürgős és létfontosságú. Nagy események vannak készülőben. Legyen talpraesett!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Vitákra számíthat a mai napon a kollégáival. Szerencsére ön az a fajta ember, aki nemcsak a maga igazát védi, de meglátja a lehetőségeket, a jót a mások gondolataiban, szemléletében is. Így hajlékonyabbnak is bizonyul, mint mások.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Az sem jó, ha folytonosan a szőnyeg alá söpörjük a gondokat, ám az sem, ha mindent észrevesz, és minden apróságot folyamatosan szóvá tesz. Ha a társa már nem hall mást öntől, mint utasításokat, akkor az csak újabb és újabb veszekedéshez vezet.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Hamarosan kedvező munkát találhat, olyat, ami pénzügyileg és intellektuálisan is jobb lehet önnek. Ha még várnia kell, az azért is lehet, mert még tanulnia kellene valamit hozzá. Járjon utána a lehetőségeinek!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kedden jobban tenné, ha inkább elkerülné a problémás helyzeteket! A párjával szemben is túl követelőzőnek bizonyulhat, ami nem biztos, hogy jót tesz a kapcsolatuknak. Legyen elnézőbb és ne lenéző!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Kisebb-nagyobb sikerben, dicséretben lehet ma része, aminek következtében szinte szárnyakat kap a lelke. Úgy látszik, ön olyan érzékeny típus, hogy ennyire sok múlik a megbecsülésén. Ha ezt a főnöke is észreveszi, nem felejti el.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nem kellene úgy a dolgok elébe szaladnia! A türelemmel, a kivárással ma sokkal többet érhet el, mintha mindent erőltetni próbál. A sietség, pláne a kapkodás akár kész katasztrófát is okozhat. Lassan tovább ér!

 

Ezeket olvastad már?
Akár szingli, akár nem: Ennek a csillagjegynek a mai nap a szerelemről szól

Akár szingli, akár nem: Ennek a csillagjegynek a mai nap a szerelemről szól

Ez a csillagjegy ma maradéktalanul bízhat a megérzéseiben

Ez a csillagjegy ma maradéktalanul bízhat a megérzéseiben

Kati néni isteni galuskája – 89 éves olvasónk hibátlan receptje videóval!

Kati néni isteni galuskája – 89 éves olvasónk hibátlan receptje videóval!

A Halak ma legyen résen, mert sok jóra számíthat

A Halak ma legyen résen, mert sok jóra számíthat

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás