Ennek a 3 csillagjegynek lesz kirobbanó hete! Rád kacsint a szerencse?

Az újévi fogadalmaiddal küszködsz? Ne aggódj, ez a hét könnyeden indul, aztán felgyorsul. Különösen jó hírünk van a Vízöntő, az Ikrek és a Mérleg számára!Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.19.
Szerencse csillagjegy Változás horoszkóp

Számodra is kedvezően alakulhatnak a bolygóállások ezen a héten. Amennyiben az utóbbi időben balszerencsésnek érezted magad, az életed most hirtelen fordulatot vesz, és minden jó irányba változik! Mutatjuk, hogy melyik az a három csillagjegy, amelynek szülöttjei különösen szerencsések ebben az időszakban!

Ez a hét az Ikreknek, a Mérlegnek és a Vízöntőnek kedvez! Fotó: Shutterstock

Az Ikrek felülvizsgálja és újraértékeli az életében történt eseményeket. Miután képes leszel más szemszögből látni a dolgokat, mintegy olvasni fogsz a sorok között! Felcsillan a remény a jövődre nézve, most tedd meg az első lépést a legnagyobb célod felé!

A Mérleg kapcsolata szárnyal, ez számára a kalandok időszaka! Kacér természeteddel csak úgy vonzod az emberek figyelmét, ha helyreáll az önértékelésed és jól figyelsz, most komoly párt is találhatsz. A hét második felétől a pénzügyeidet illetően is szerencsés leszel!

A Vízöntő sütkérezésre vágyik, és arra, hogy azzal foglalkozhasson, amit szeret. Ez a tökéletes alkalom az önkifejezésre, talán egy régi hobbi is előkerül, ami új örömöket hoz az életedbe. Ha most úgy is érzed, hogy a dolgaid stagnálnak, tarts ki, közel van a pozitív fordulat!

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás