RETRO RÁDIÓ

Bíznia kell a Nyilasnak a szerelemért

Egy hosszútávú kapcsolatért tenni is kell.Megosztás
Szerző: metropol
2023.01.14. 07:30
horoszkóp

2023. január 14.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Most bizony főleg önön múlik, mennyire tudja megvalósítani az elképzeléseit. Ha az tényleg fontos, akkor higgyen magában, lássa maga előtt, hogy igenis el fogja érni. Ellenkező esetben lehet, nem is olyan fontos, hiába tűnik most még annak.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nem mindig egyszerű megoldani a családban felmerülő konfliktusokat. Ez a szombati napra különösen igaz lehet. Ha felkapja a vizet, azzal ráadásul csak olajat önt a tűzre. Fontos, hogy senkitől se váljon el haraggal!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Úgy érzi, sok apró, bosszantó probléma nehezíti az életét, ráadásul hajlamos rá, hogy fel is nagyítsa ezeket. Ha kevésbé céltudatos, és engedi megtörténni a dolgokat, akkor nagyon örömteli lehet a szombat.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Szombaton nagyon gondoskodó hangulatban lesz egész nap. Mindenki, akire csak ránéz, akivel kapcsolatba kerül, részvétet kelt önben. Kissé szentimentális hangulatba is kerülhet. Nézzen meg egy szép filmet!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha ön akar valamit, akkor azt el is éri. Az a lényeges csupán, hogy a szíve mélyéből akarja, amit elhatározott. Ha ez csak valamilyen felszínes pótcselekvés, akkor biztosan nem ér célba. De ha a hite megvan hozzá, bármit elérhet.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szombaton élvezi az élet örömeit, ami ritkán adatott meg az utóbbi időben. Nem is azért, mert ne lenne rá lehetősége, hanem azért, mert szinte mindig csak a kötelezettségekre fókuszál. Engedje el a célokat! Éljen végre a jelenben!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Hol kisüt, hol beborul a lelke szombaton. A szép gondolatok segítenek úrrá lenni a borún, épp ezért tényleg ne rágódjon semmin! A múlt feletti kesergés helyett próbáljon előrenézni, és távlatokban gondolkodni. És nincs is oka igazán a kesergésre.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Az a legfontosabb, hogy semmit se tegyen indulatból szombaton. Még akkor se, ha úgy érzi, mások önnél jóval lassabban látják át a dolgokat. Lehet ugyanis, hogy nem lassabban, hanem mélyebben vizsgálják meg a kérdést… Tanuljon meg türelmesebben hallgatni és figyelni.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Újra meg kellene tanulnia hinni és bízni a párjában, ha azt akarja, hogy kapcsolata hosszú távú és jól működő legyen. Felejtse el a múlt sérelmeit! Kezdje el a megbocsátás gyakorlását! Ön is tudja, valakinek engednie kell, legyen most ön az okosabb!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A szombat tökéletesen alkalmas, hogy minden fontos részletet, ügyletet átbeszéljen a családdal, a szeretteivel, a párjával. Ha van valami, ami nyomasztja a lelkét, vagy amiben segítségre lenne szüksége, most hozakodjon vele elő.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nagyon jó nap ez a mai, mostanában egyébként is jó periódusban van. Találkozzon a barátaival, érdekes híreket, információkat hallhat, na és persze remekül szórakoznak együtt. 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Fontos családi ügy kerülhet terítékre szombaton. A feladata az lesz, hogy az ellentétes véleményeket közelítse egymáshoz. Ne ragaszkodjon makacsul a sajátjához, legyen nyitott a többiek elképzelésére is, és próbáljanak közös nevezőre jutni.

 

Ezeket olvastad már?
Téged is megviselt az óraátállítás? Ezt tedd, hogy jól induljon a napod

Téged is megviselt az óraátállítás? Ezt tedd, hogy jól induljon a napod

Furcsa hírt kap ma a Bak! Nagyon vigyázzon, hogy dönt

Furcsa hírt kap ma a Bak! Nagyon vigyázzon, hogy dönt

Méreg helyett ősi módszerek a nyugodt alvásért

Méreg helyett ősi módszerek a nyugodt alvásért

Reggelente te is fejfájással ébredsz? Mutatjuk, hogy mi lehet az oka, és hogy hogyan enyhítsük

Reggelente te is fejfájással ébredsz? Mutatjuk, hogy mi lehet az oka, és hogy hogyan enyhítsük

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás