RETRO RÁDIÓ

A szerelmi élete nem alakul túl jól a Ráknak

Talán úgy érzi, az utóbbi időben csak az ön lelkesedése és kitartása tartotta össze a kapcsolatukat.Megosztás
Szerző: metropol
2023.01.13. 07:30
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A bolygók támogató fényszöge garantálja a párkapcsolat, magánélet kiegyensúlyozottságát. A harmónia, a szeretet ott lesz a szívükben, amit még a kisebb viták sem bolygatnak fel, legfeljebb megfűszerezhetik. Azért a humorérzékét is tartsa készenlétben!

Bika (04. 21.–05. 20.)

A magánéletében több izgalomra vágyik, örülne, ha ismét felpezsdülhetne az élete. Ha még keresi a párját, a szerelem bekopogtathat az ajtaján, de legalábbis egy flörtre mindenképpen jók a kilátások. Persze ehhez ki kellene mozdulnia otthonról.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Pénteken a bolygók éppen annyi keserűséget, nehézséget, frusztrációt hozhatnak, mint amennyi jó érzést. Önön is múlik, hogy melyikből lesz inkább több része. Minél kedvesebb, vidámabb, annál többet kap a jóságából vissza is.

Rák (06. 22.–07. 22.)

A magánéletben mutatnak konfliktust a bolygók. Talán úgy érzi, az utóbbi időben csak az ön lelkesedése és kitartása tartotta össze a kapcsolatukat. Ez azonban korántsem igaz: észre kellene vennie azt is, hogy a párja mit tesz meg önért.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

A munkahelyén sok a pletyka, intrika, áskálódás. Sok csalódástól kímélné meg magát, ha a háttérben maradna, és nem folyna bele a vitákba. Inkább a hosszú távú tervekre koncentráljon.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Megbízhatósága, kitartása a munkában is nagyon értékesnek mutatkozik. Nem is csoda, ha önre bíznak valami különösen nagy precizitást és hozzáértést igénylő feladatot. Legyen büszke magára, mert igazán kiérdemelte!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

A csillagai arra biztatják, hogy pénteken mondja ki, amit gondol, érez, amire vágyik! Nem jó, ha a kötelező mosolyuk kétséget, haragot vagy panaszt takar. Inkább egy kis veszekedés legyen az ára az igazi békének!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Túlságosan karcos a humora. A környezete most nehezen tűri a kritikát és a beszólásait. Jobb lenne, ha kicsit visszavenne a csípősségből, ha azt szeretné, hogy a párja továbbra is ön mellett álljon.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Jó érzéssel tölti el, ha elvégezhet egy olyan munkát, ami már réges-régen esedékes lett volna, de más teendők miatt képtelen volt belefogni. Minden úgy alakul, ahogy remélte. Jó végre letudni ezt a dolgot, pláne hétvége előtt.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Pénteken nagyon erős megérzések segítik az útján. Nagy változáson megy keresztül az élete. Még nem látja tisztán, hogy pontosan merrefelé viszi a sorsa, de akármerre is indul, biztos lehet benne, hogy jobb lesz, mint amilyen eddig volt.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

A párja most sok törődést igényel, ám a „befektetése” megtérül: ha voltak is önök közt viták, összezördülések az elmúlt időszakban, a párja most szinte vajpuhaságú, kenyérre lehet kenni. Végre meg tudnak egyezni a közös célokban.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Ön bizonyosságot keres, és biztonságot is egyben, ezért kerüli a konfliktust. Pedig néha nem árt kiereszteni a gőzt, és legalábbis vitatkozni egy kicsit. Ezzel segíti azt, hogy tisztázzák a félreértéseket.

 

Ezeket olvastad már?
Téged is megviselt az óraátállítás? Ezt tedd, hogy jól induljon a napod

Téged is megviselt az óraátállítás? Ezt tedd, hogy jól induljon a napod

Furcsa hírt kap ma a Bak! Nagyon vigyázzon, hogy dönt

Furcsa hírt kap ma a Bak! Nagyon vigyázzon, hogy dönt

Méreg helyett ősi módszerek a nyugodt alvásért

Méreg helyett ősi módszerek a nyugodt alvásért

Reggelente te is fejfájással ébredsz? Mutatjuk, hogy mi lehet az oka, és hogy hogyan enyhítsük

Reggelente te is fejfájással ébredsz? Mutatjuk, hogy mi lehet az oka, és hogy hogyan enyhítsük

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás