RETRO RÁDIÓ

A szerelmi élete nem alakul túl jól a Ráknak





Talán úgy érzi, az utóbbi időben csak az ön lelkesedése és kitartása tartotta össze a kapcsolatukat.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.13.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A bolygók támogató fényszöge garantálja a párkapcsolat, magánélet kiegyensúlyozottságát. A harmónia, a szeretet ott lesz a szívükben, amit még a kisebb viták sem bolygatnak fel, legfeljebb megfűszerezhetik. Azért a humorérzékét is tartsa készenlétben!

Bika (04. 21.–05. 20.)

A magánéletében több izgalomra vágyik, örülne, ha ismét felpezsdülhetne az élete. Ha még keresi a párját, a szerelem bekopogtathat az ajtaján, de legalábbis egy flörtre mindenképpen jók a kilátások. Persze ehhez ki kellene mozdulnia otthonról.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Pénteken a bolygók éppen annyi keserűséget, nehézséget, frusztrációt hozhatnak, mint amennyi jó érzést. Önön is múlik, hogy melyikből lesz inkább több része. Minél kedvesebb, vidámabb, annál többet kap a jóságából vissza is.

Rák (06. 22.–07. 22.)

A magánéletben mutatnak konfliktust a bolygók. Talán úgy érzi, az utóbbi időben csak az ön lelkesedése és kitartása tartotta össze a kapcsolatukat. Ez azonban korántsem igaz: észre kellene vennie azt is, hogy a párja mit tesz meg önért.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

A munkahelyén sok a pletyka, intrika, áskálódás. Sok csalódástól kímélné meg magát, ha a háttérben maradna, és nem folyna bele a vitákba. Inkább a hosszú távú tervekre koncentráljon.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Megbízhatósága, kitartása a munkában is nagyon értékesnek mutatkozik. Nem is csoda, ha önre bíznak valami különösen nagy precizitást és hozzáértést igénylő feladatot. Legyen büszke magára, mert igazán kiérdemelte!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

A csillagai arra biztatják, hogy pénteken mondja ki, amit gondol, érez, amire vágyik! Nem jó, ha a kötelező mosolyuk kétséget, haragot vagy panaszt takar. Inkább egy kis veszekedés legyen az ára az igazi békének!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Túlságosan karcos a humora. A környezete most nehezen tűri a kritikát és a beszólásait. Jobb lenne, ha kicsit visszavenne a csípősségből, ha azt szeretné, hogy a párja továbbra is ön mellett álljon.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Jó érzéssel tölti el, ha elvégezhet egy olyan munkát, ami már réges-régen esedékes lett volna, de más teendők miatt képtelen volt belefogni. Minden úgy alakul, ahogy remélte. Jó végre letudni ezt a dolgot, pláne hétvége előtt.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Pénteken nagyon erős megérzések segítik az útján. Nagy változáson megy keresztül az élete. Még nem látja tisztán, hogy pontosan merrefelé viszi a sorsa, de akármerre is indul, biztos lehet benne, hogy jobb lesz, mint amilyen eddig volt.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

A párja most sok törődést igényel, ám a „befektetése” megtérül: ha voltak is önök közt viták, összezördülések az elmúlt időszakban, a párja most szinte vajpuhaságú, kenyérre lehet kenni. Végre meg tudnak egyezni a közös célokban.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Ön bizonyosságot keres, és biztonságot is egyben, ezért kerüli a konfliktust. Pedig néha nem árt kiereszteni a gőzt, és legalábbis vitatkozni egy kicsit. Ezzel segíti azt, hogy tisztázzák a félreértéseket.





 





Ezeket olvastad már?
A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás