RETRO RÁDIÓ

A Rákra komoly kihívás vár, a Szűznek remekül alakulnak a dolgai: ez vár rád a mai nap folyamán csillagjegyed szerint





Lássuk, kire mi vár hétfőn!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.23.
Módosítva: 2023.01.23.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Több helyen, több embernek kell ma megfelelnie, ami még az ön mozgékony természetét is próbára teheti. Estére azonban annál büszkébb lehet magára, ha menni fog. Semmi sem lehetetlen, keressen alkalmat a megvalósításra!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Anyagi gondok aggasztják hétfőn, és ráadásul úgy érzi, hogy minden terhet önnek kell hordoznia a vállán. Ha azonban senkivel nem osztja meg ezeket a gondolatait, akkor ez nem is fog megváltozni. Ideje lenne kimondania, hogy mi hol fáj!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A délelőttje még jól telik, de a délután már megsűrűsödhetnek a gondjai. Semmit sem lehetetlen azonban elvégeznie, főleg, ha a rutinfeladatokat idejében elvégzi. Ez esetben különösen elégedett lehet estére.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Komoly kihívás elé állítják önt a csillagok hétfőn. Ám éppen ennek a kihívásnak köszönheti, hogy sikerül rájönnie valamire, vagy felfedeznie magában egy rejtett képességét, tulajdonságát. De ne akarjon mindent egyszerre!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A mai napon hatalmas lendülettel veti bele magát a munkájába. Habár a környezete ebben nem mutatkozik partnernek, önt most még az sem zavarja, ha magányosan kell munkálkodnia. Legalább van alkalma önállóan kidolgozni a gondolatait.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Hétfőn remekül alakulnak a dolgai. Izgalmas napra számíthat: új feladatokat kap, amikkel első látásra talán nehéznek tűnik megbirkóznia, de sikeresen teljesít. Ez fellelkesíti, és új lendületet ad önnek.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha a hétvégén nem sikerült kipihennie magát, akkor ma különösen nehezére eshet a munkahelyére bemenni. Jót tenne egy kis lazítás legalább a nap folyamán: ma ebédeljen valami különösen finomat!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma hirtelen ön kerülhet a figyelem középpontjába. A szíve szerint nem is tudja, hogy örüljön-e neki, vagy inkább keseregjen. A hírnév kétes értékű dolog. Legalább annyi előnye van, mint hátránya. Vértezze fel magát az irigyek ellen!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Úgy vág bele ebbe a hétbe, hogy azt gondolja, a megszokott ösvényen haladva teheti rutinmunkáit. Ehhez képest már a hétfő meglepetéseket hozhat. Változást, amihez alkalmazkodnia kell. Szerencsére ez jó fordulatot is jelent.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nem pont úgy mennek a dolgai, ahogy azt szeretné, de ez még nem ok arra, hogy elbizonytalanodjon. A célt tudja, az út meg majd csak úgy adódik. Az a fontos, hogy a hitét soha ne veszítse el. És a jó kedvét!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nehezen indul a napja, és a munkahelyén is úgy érzi, merő unalom az ott töltött idő. Pedig addig jó, amíg nem kell izgulnia. Örüljön, ha ez a nap a nyugalomé, legalább utol tudja érni magát.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nagylelkűsége már megint nem ismer határokat. Adakozó kedvében van: vigyázzon, nehogy olyasmit is elajándékozzon, amit aztán később megbán! Azt is vegye figyelembe, hogy nem mindegy a mérték. A kevesebb néha (jóval) több!





 





Ezeket olvastad már?
A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás