A lehető legrosszabb nap vár a Kosra





Többszörös válaszút elé állíthatja az élet.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.18.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Munkahelyi viták, sőt háborúskodások keserítik meg a napját, ráadásul párkapcsolata sem felhőtlen mostanában. Többszörös válaszút elé állíthatja az élet. Fontos, hogy semmiképp se döntsön ösztönösen, mintegy csípőből. Karrierje építéséhez viszont támogatókra találhat.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A napi horoszkóp szerint meglehetősen változatosnak tűnik a szerda. A munkája ma eredményes, jól tud haladni mindennel, de a lelke háborog valami miatt. Fogalmazza meg, tegye szóvá, csak ezzel tudja orvosolni.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Szerdán párja veszekedős kedvében lesz, ha békét akar, inkább ne provokálja őt. A közlekedésben is legyen nagyon óvatos, valahogy most megszaporodnak az őrültek az utakon. A szerelemben sok szép illúzióra, de csalódásra is számítania kell.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Érdekes nap a mai. Egy váratlan találkozás hosszabb távon gyümölcsöző kapcsolatot szülhet ma. Csak ne ijedjen meg a szokatlan dolgoktól! Ebből még akár nagy szerelem is lehet, ha legyőzi a kezdeti bizalmatlanságot...

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szerdán valószínűleg ráébred, hogy szavakkal éppúgy teremthet, mint ahogyan rombolhat is. A napi horoszkóp javaslata szerint figyeljen nagyon a kommunikációjára, mert feleslegesen bánthat meg másokat. Ha jól bánik a környezetében élőkkel, jósága visszahat önre is.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha hosszabb ideje él már párkapcsolatban, talán most úgy érezheti, hogy valami kiüresedett önben, és a párjával sem találja az összhangot. Semmit sem lehetetlen azonban visszahozni. Ehhez igazából csak arra van szüksége, hogy picit lépjen hátra, tartson távolságot. Gyorsan megérzi a másik hiányát...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ahogy a mondás tartja, minden kezdet nehéz. Ne legyen tehát türelmetlen, hanem adjon időt magának, hogy belejöhessen a feladatokba. Talán új a munkahelye, vagy új munkakört kapott, vagy valamiben a helyzet követeli meg öntől a megújulást.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ön mindig is alapvetően sikerorientált volt, de most tényleg csak önön múlik, hogy túl tud-e lépni a saját korlátain, vagy megragad egy régebbi szinten. Ez utóbbi azonban szinte egyenlő a visszafejlődéssel. Szedje össze minden erejét, energiáját, mert megéri!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ötletes, és gyors, jó a helyzetértékelése, a terveit könnyedén véghez viszi, és mindig elő tud állni valami ragyogó megoldással. Nem csoda, ha sikerül elbűvölni a főnökét. Ezzel a hozzáállással bárkit levehet a lábáról. Ha saját céget működtet, most nagyon jól halad a szekere.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Szerdán nagy szüksége lesz a higgadtságára. Az események felgyorsulhatnak most ön körül, és ezt még önnek sem lesz könnyű követni. Ám, amint felveszi a ritmust, a helyzet abszolút nyertesévé válhat...

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A kettősség az egész szerdát végigkíséri. Ma jobb, ha nem csinál semmi olyasmit, amire koncentrálnia kell. Amire túlzottan rágörcsöl, azt a valamit egészen biztosan nem tudja megvalósítani. Ha elengedi, magától oldódik meg minden...

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Jobb, ha szerdán nem engedi, hogy vadidegenek a bizalmába férkőzzenek. Gyaníthatóan hátsó gondolatokat dédelgetnek a fejükben, ami miatt később meglehetősen terhessé válhat ez a kapcsolat. Legyen persze barátságos velük, de tartson egészséges távolságot.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás