RETRO RÁDIÓ

A Halak ma legyen résen, mert sok jóra számíthat





Annyira felpörögnek az események, hogy tán még ön sem elég harcedzett ahhoz, hogy követni tudja.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.27.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Biztatóan alakul a kapcsolata a társával, szerelmével, különösen akkor, ha új kapocsról van szó; akár a mennyekben is érezheti magát. Igaz, nem minden kapcsolat szól örökre, de ettől persze még lehet tiszta és szép.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nem kellene minden apróságon összevesznie sem a kollégákkal, sem a szomszédokkal, sem a barátokkal. Ha folyamatosan ismétlődő konfliktusról van szó, akkor ideje lenne elfeledkezniük egymásról... Legalábbis egy kis időre.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nehéz, vagy picit kínos helyzetbe kerülhet pénteken. Nem kell mindenkinek magyarázkodni, de a párjával nem árt, ha tiszta vizet önt a pohárba. Van, amit elég eltérően gondolnak, értékelnek.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Valami szokatlan dologra vágyik, olyasmire, ami nem igazán jellemző önre. A lélek felszabadításának legjobb módja, ha egy kicsit eltér a megszokott kerékvágástól, és másban is kipróbálja magát, mint amiket eddig tett.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Igen remek hangulatba kerülhet a mai napon. Emiatt hajlamos lehet a túlzásokra: túlzásba viheti a szórakozást, vagy nagyon rámenős lehet a szerelemben. Ha ellenállásba ütközik, ne sértődjön meg, vegyen inkább kicsit vissza!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ne lepődjön meg azon, ha sokan keresik a társaságát. Rég nem látott ismerősök, barátok jelentkezhetnek önnél, ne utasítsa vissza a találkozást! Ha terhesnek tűnik is, mert amúgy sok a dolga, a végén nagyon jól fogja érezni magát.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha folyamatosan másoknak akar megfelelni, azzal nemcsak önmagának, hanem másoknak sem tesz jót. Ha folyton csak a párjának ad igazat, miközben önmagát háttérbe szorítja, akkor egy zsarnokot csinál belőle. Ez neki sem jó.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Tegye nyíltan szóvá, ha valami nem úgy történik, ahogyan azt szerette volna. A munkájában éppen úgy, mint a családban, most ön lehet az iránymutató, de ehhez elő kell lépnie a szokásos rejtőzködésből. Vállalja a véleményét!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A mai napja tele van mozgalmassággal. Rengeteg emberrel találkozhat ma, valahogy nagyon nagy a jövés-menés ön körül. A tárgyalásokon remekelhet. Ha előadást kell ma tartania, biztos sikerül. Zajos sikert arathat.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Mindig is alapvetően sikerorientált volt, de most aztán tényleg önön múlik, hogy túl tud-e lépni a saját korlátain, vagy megragad egy régebbi szinten. Ez utóbbi azonban szinte egyenlő a visszafejlődéssel. Szedje össze minden erejét!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Érdekes emberrel hozhatja ma össze a sors. Nem kell valami nagy dologra gondolni, lehet, hogy csak egy futó beszélgetésre számíthat, de lehet hosszabb barátság is belőle. Az biztos, hogy egy új gondolat azért megfogan önben.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Attól fél, hogy unalmas lesz a mai napja. Ám a végén annyira felpörögnek az események, hogy tán még ön sem elég harcedzett ahhoz, hogy követni tudja. Legyen mégis résen, mert sok jóra számíthat, vegye észre!





 





Ezeket olvastad már?
Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás