RETRO RÁDIÓ

Nehéz napok jönnek, de van fény az alagút végén a Kosnak

A döntéseid talán túlságosan elhamarkodottak lehetnek, aminek következtében később bánkódhatsz.Megosztás
Szerző: metropol
2022.12.09. 07:30

Kos (03. 21.–04. 20.)

Ma ott találhatsz segítőre, ahol nem is számítanál rá. Váratlanul valaki megoldást ajánlhat a gondjaidra, ami aztán előrelendíthet a megújulás útján. Érdekes megérzéseid is lehetnek, bízzál bennük!

Bika (04. 21.–05. 20.)

Ha teheted, a mai napon ne intézz pénzügyeket. A döntéseid talán túlságosan elhamarkodottak lehetnek, aminek következtében később bánkódhatsz. Jó hír viszont, hogy a szerelemben ma több szerencséd lehet. Randizz!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

A munkahelyeden is sokszorosan helyt kell állnod, miközben párkapcsolatodban is örökké harcokat vívsz. Legalább az egyik terepen fegyverszünetet kellene kötni, hogy időt nyerhess. A szerencse – hosszú távon – melletted áll!

Rák (06. 22.–07. 22.)

Túlságosan érzékennyé válhatsz, aminek következtében nagyon is felfújod a dolgokat. Vegyél vissza az érzékenységből, és akkor jobban megérted mások indokait is. És akkor talán azt is látod, hogy jó a helyzete.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Ma nem tűnhetsz túlságosan barátságosnak mások szemében. Pedig a célokat nemcsak az erőfitogtatással lehet elérni. Ha igazán bízol a tekintélyedben, akkor felemelt hang nélkül is elérheted, amit akarsz.

Fotó: Fotó: Shutterstock

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Nyugodt, békés napra számíthatsz, sok barátságos emberrel. A barátság pedig attól szép, hogy önzetlen. Persze ezt nálad jobban senki nem tudja. Mutass példát másoknak is! Van, akire ráfér...

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Kifejezetten szereted az állóvizet, ha nem történik semmi különös, ha csendben pihenhetsz és teheted a dolgod az otthonodban. Sajnos ma erre nemigen lesz módod. Ami történik, az épp azért van, hogy kimozdítson a helyzetedből.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Egyre sikeresebb vagy, és sok elismerést kapsz, de a magánéleteddel törődnöd kellene. A pároddal éppen azért szaporodhattak meg a viták az utóbbi időben, mert róla valahogy elfeledkeztél. De ezt persze helyre lehet hozni!

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Nem kellene mindent kimondani, amit gondolsz, vagy legalábbis nem azonnal. A keresetlen szavakkal ugyanis megbánthatod azt, akit pedig nem szeretnél. Gondold át, mit mondasz, vagy ne is mondj semmit. Bízd az időre a változást!

Bak (12. 22.–01. 20.)

Nem volt egyszerű az elmúlt időszak, és most sincs még vége a megoldandó feladatoknak. Sőt, szinte egyik feladat szüli a másikat. Azért szakíts időt a lazításra is. Különben hamarosan a kiégés fenyeget. Keress örömöt!

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Küzdelmes nap áll előtted, és ez megviseli az idegeidet. Mindig a harmóniára, a kompromisszumokra törekszel, pedig ezt néha csak harc árán lehet megszerezni. Az nem megoldás, hogy minden nehézséget magadra vállalsz.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Itt az ideje, hogy a kezdeményezést végre a kezedbe vedd. Ha végre sikerül megszabadulni alaptalan gátlásaidtól, és őszintén meg tudod fogalmazni magadnak is, hogy mit érzel, akkor a párkapcsolatodban is új fejezet nyílhat.


 


 

 

Ezeket olvastad már?
Ez a csillagjegy ma igazán jó hírt kap, feldobja a napját

Ez a csillagjegy ma igazán jó hírt kap, feldobja a napját

Minden erőddel a szerelmet keresed? Tesztünk leleplezi!

Minden erőddel a szerelmet keresed? Tesztünk leleplezi!

Ennek a csillagjegynek ma alapvető változás állhat be a szerelmi életében

Ennek a csillagjegynek ma alapvető változás állhat be a szerelmi életében

Horoszkópod elárulja, veled ettől lesz izgalmas a szexuális együttlét

Horoszkópod elárulja, veled ettől lesz izgalmas a szexuális együttlét

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás