A Skorpiók tegyék le a fegyvert!





A lényeg a szeretet



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.22.
horoszkóp skorpió feszültség

2022. december 22.

Horoszkóp

 

Kos (03. 21.–04. 20.)

Ma az élet egyfajta elégtétellel szolgálhat az ön számára: valaki bocsánatot kérhet öntől, akitől már nem is remélt ilyesmit. Sőt, talán már el is feledte a vétket. Annál nagyobb élmény lehet ez a gesztus a részéről.

 

Bika (04. 21.–05. 20.)

A párja egy rokona már most az idegeire megy, pedig a karácsonyi ünnepek alatt huzamosabb időt kell majd vele töltenie. Nyugtassa szívét lelkét szelídítő fűszerekkel: szerecsendió, fahéj, sáfrány. Ezek most úgyis aktuálisak.

 

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Váratlan, de mégis kellemes esemény szakíthatja meg a mai napra tervezett tevékenységében. Hirtelen előkarácsonyi hangulatba ringatják, talán még valami ajándékot is kaphat. Ne feledje el viszonozni valahogy!

 

Rák (06. 22.–07. 22.)

Megérdemel egy kis kényeztetést: ha lehetősége van rá, menjen el fodrászhoz vagy kozmetikushoz! Ne higgye, hogy ez elpazarolt idő vagy pénz lenne. Szépnek és kipihentnek lenni jóság a családja felé is.

 

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Egész nap csak rohangál, jön-megy, intézkedik. Elvileg a karácsonyra készül, de a szeretet ünnepe mintha csak ürügy lenne, és a végén már nem is találja a lényeget. Pedig a lényeg a szeretet. Nem a küzdés maga.


Szűz (08. 23.–09. 22.)

Ma nem tűri maga körül a rendetlenséget. Soha nem látott vehemenciával lát neki, hogy rendet teremtsen maga körül. Ha azonban selejtezésre kerül sor, kérdezze ki a családtagjait is. Nem biztos, hogy nekik is felesleges, ami önnek az.

 

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Már régóta vágyna valamire, ami ma akár még az ölébe is hullhat. Talán el sem meri hinni, hogy ez most önnel történik meg. Pedig nincs visszaút: el kell fogadnia az ajándékot. Hiszen ez volt a szíve vágya: most érkezik meg az életébe.

 

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Vitatkozni csak akkor érdemes, ha van reménye arra, hogy meg is győzze a másikat Ha azonban csak annyit ér el, hogy magára haragítja az illetőt, akkor ezzel nem sokra megy. Hagyja most a felesleges csatározást.

 

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Idegeskedik egy befejezetlen munka vagy egy családtagja miatt, akit nagyon elhanyagolt. Persze nem lehet mindent kötelességből megtenni, ez önnek különösen nehezére esik. De van, amit igenis meg kell, ha jót akar magának.

 

Bak (12. 22.–01. 20.)

Valaki unszolására olyasmi terhet vesz a nyakába, amihez igazán semmi kedve nincsen. Ma még nem késő visszakozni. Holnap már lehetetlen. Gondolja át még egyszer, mi fér bele az idejébe! És telefonáljon még délelőtt, ha kell!

 

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

A mai napon van esélye arra, hogy lezárjon egy hosszabb ideje tartó, zűrzavaros időszakot az életében. Hogy ki vagy mi okozta ezt a zavart, persze csak ön tudhatja. Akármilyen titok is ez, mégis zavaró. Jobb véget vetni neki.

 

Halak (02. 19.–03. 20.)

Ön kiegyensúlyozott, harmonikus párkapcsolatban él. Még akkor is így van ez, ha ön ezt netán másként látná. Ne essen tévedésbe: ha néha vitatkoznak, az még nem „harmóniátlanság”. Hiszen mindig kibékülnek.





 





Ezeket olvastad már?
Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás