Ők a legsikeresebb csillagjegyek!





Van, aki bármit megtenne a sikerért, akár másokon is átlépked, de sokan vannak azok is, akik tiszta módszerekkel élik az életüket. Ki így, ki úgy csinálja, egy biztos: a siker nem csak a szorgalomtól függ. Néha a csillagok állása is számít.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.17.
horoszkóp

Kos

III. 21.–IV. 20.

A jegy képviselője számára elengedhetetlen a siker, ehhez pedig minden adottsága megvan. Jó megfigyelő, képes kontrollálni az érzelmeit és világosan kifejezni a gondolatait. Ez lehetővé teszi számára, hogy a legnehezebb helyzetekből is profitáljon. A tomboló viharban erőre kap. Miközben körülötte mindenki szenved a bizonytalanságtól, a Kos kipróbálja magát az üzleti életben. Gyakran a kereskedelem, a szolgáltatások és a sport területén találja meg a hivatását.

Ő is az: Céline Dion

Bika

IV. 21.–V. 20.

A Bika sokkal sikeresebb is lehetne, hiszen minden adottsága megvan hozzá, de számára fontos az erkölcs. Pontosan tudja, hogyan érhetne el több mindent, de nem áll készen az összes rendelkezésre álló módszer használatára. Fontos számára, hogy készséges és őszinte ember maradjon mások szemében. Rendkívül sikeres lehet informatikai területen, ugyanis itt értékelik a valódi készségeit, a Bikának pedig pont erre van szüksége.

Ő is az: Mark Zuckerberg.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Következetlen embernek számít az Ikrek, ugyanis ma egy dolgot csinál, holnap pont az ellenkezőjét. Valójában van logika a tetteiben, de ez nem mindig nyilvánvaló mások számára, és emiatt ritkán sikerül igazi szakmai magasságokat elérnie. A jegy képviselőjének egy megbízható, alapos partnerre van szüksége a közvetlen közelében, és akkor készen áll a hegyek mozgatására is. Egyedül nem valószínű, hogy bármilyen vállalkozásba kezdjen, de egy inspiráló élettárs vagy támogató mellett könnyű lehet.

Ő is az: Angelina Jolie.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Általában a Rák akkor lesz igazán befutott, ha volt szerencséje inspiráló emberekkel találkozni. Az ambiciózusság ugyanis akkor ébred fel a Rákban, amikor valaki más sikerét látja. Ha egy osztálytársából hirtelen ismert ember lesz, a Rák azonnal arra ébred, hogy megpróbál többet elérni, mint eddig. És mindent megtesz ennek érdekében. Ha a Rák környezetében már mindenki többé-kevésbé egy szinten él, akkor megnyugszik, és nem törekszik magasabbra.

Ő is az: Elon Musk.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

A büszkesége miatt nehéz neki a szakmai pályája elején. A kollégák minden tanácsát, megjegyzését ellenségesen fogadja, ám ezzel csak saját magát akadályozza a fejlődésben. Ebből kifolyólag ritkán válik az Oroszlán a szakterülete elismert szakemberévé. Az Oroszlánt gyakran nevezik ki vezetővé, de ritkán nagyvállalatnál. A nagyvállalatok kultúrája, amelyben ő csak egy a sok közül, egyáltalán nem reagál ennek a jegynek az értékeire.

Ő is az: Charlize Theron

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Erős elemző képességekkel rendelkezik. Mielőtt bármit tenne, az esetek többségében mindent kiszámít, átgondol, és csak ezután dönt. És biztosan ez lesz a legjobb. A Szűz minden területen feltalálja magát. A feladatait apró részletekben oldja meg, így gyorsabban halad a célja felé, és ez sikert hoz számára. Nála igazán jól működik a lassan járj, tovább élsz elv.

Ő is az: Karl Lagerfeld

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

A Mérlegből ritkán válik a hagyományos értelemben vett sikeres ember. Nem is törekszik erre. Az ő sikere abban rejlik, hogy képes harmonikus légkört teremteni maga körül. Számára az első helyen általában a családja van, és csak ezután a karrierje, a társadalmi kapcsolatai. Tökéletesen megbirkózik minden olyan tevékenységgel, amely nem igényel azonnali döntéseket. Tudja, hogyan lehet egy hobbit olyan vállalkozássá alakítani, amely állandó jövedelmet hoz.

Ő is az: Michael Douglas

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

A ranglista vezetője. A jegy képviselőjét az akarata különbözteti meg a többiektől. Nagy az önuralma, és a cél érdekében minden nehézséget elvisel. A Skorpió ha kell, gyakran tiltott módszereket is alkalmaz a siker felé vezető úton. És nem rosszindulatból teszi. Inkább a számára elmosódott határok miatt, az etikus és az etikátlan között. A Skorpió jól érzi magát a közszolgálatban, a pénzügyi, banki területen. A szolgáltató szektor kevésbé alkalmas számára.

Ő is az: Bill Gates

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Fiatal korában rendkívül ambiciózus. Kész hegyeket megmozgatni, hogy egy lépéssel a társai fölé kerüljön, de a siker elérése után megérti, hogy a nyüzsgő élet nem okoz neki örömet. Hajlamos akár szakmai sikerei csúcsán elhagyni a pályát, és távoli országokba utazni, hogy önmagát keresse. A már érett Nyilas olyan vállalkozást folytat, amely stabil jövedelmet hoz, és szervesen illeszkedik az életmódjába. Jóga-, angoltanár vagy edző lesz.

Ő is az: Woody Allen

Bak

XII. 22.–I. 20.

A Bak általában gyorsan karriert csinál, már fiatal korában sikereket ér el. Érdekes módon azonban nincsenek kifejezett eszközei az útja során. Olyan, mint egy akkumulátor. Számára a pénz nem azért van, hogy az életet élvezze vele, hanem azért, hogy legyen, ha kell. Vigyáz a vagyonára, hogy ha nehezebb idő köszönt rá, akkor is legyen mibe kapaszkodnia. A Bak jegy képviselője gyakran lesz tanár, oktató. Magas az érzelmi intelligenciája, így tudja, hogyan kell emberekkel dolgozni.

Ő is az: Stephen Hawking

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

A Vízöntő szabadságszeretete nem engedi, hogy sikeres, versenyképes legyen, éppen ezért az élete során igazán nem törekszik szakmai növekedésre és nagy vagyon elérésére. Mindennél fontosabb számára, hogy megőrizze a függetlenségét. Még csak saját vállalkozást sem hoz szívesen létre, mert fél rabszolgává válni. A Vízöntő szülöttek között gyakran találhatóak művészek, írók, zenészek.

Ő is az: Shakira

Halak

II. 20.–III. 20.

Megfontolt, komoly, gondosan közelít minden feladathoz. Már fiatalon tudja, pontosan minek is akarja szentelni az életét. Ritkán fog több dologba egyszerre, inkább kiválaszt egy utat, és azt egész életében követi. Lehet, hogy nem ér el látható sikereket, de értékes és pótolhatatlan szakemberré válik. A Halak olyan tevékenységeket választ, amelyek kemény munkát igényelnek. A tudományban vagy a sportban találja meg magát.

Ő is az: Steve Jobs





Ezeket olvastad már?
Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Zseniális az IQ-d, ha meg tudod oldani ezt a matekfeladatot

Zseniális az IQ-d, ha meg tudod oldani ezt a matekfeladatot

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás