Félsz bevallani? Ezek a féltett titkaid horoszkópod szerint





Nálad mi a helyzet, másnak próbálod mutatni magad, mint amilyen valójában vagy? A csillagokban az is meg van írva, miről nem beszélsz szívesen még barátaid előtt sem.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.06.
titkolózás

Mindannyiunknak vannak titkai, amelyeket néha nehéz elrejteni, de ha meg akarunk ismerni egy személyt, akkor fontos megnyílni. Ne aggódj, ugyanúgy fognak szeretni, ha megmutatod, milyen vagy valójában!

Félelmetes lehet megmutatni az igazi éned, pedig ez az őszinte kapcsolat alapja. (Forrás: Shutterstock)

A Kosokról jól tudjuk, hogy magabiztosak és bátrak, ugyanakkor van egy makacs oldaluk is. Bár tudják, hogy nincs mindig igazuk, mégis addig törtetnek előre, amíg érvényesíteni nem tudják akaratukat. Néha rosszul érzik magukat cselekedeteik miatt, de nem tudják, hogyan kérjenek bocsánatot, mert túl messzire mentek.

A Bikák a felszínen magabiztosnak és hűvösnek tűnnek, de titkon bizonytalanok és gyanakvóak másokkal szemben. Nehezen lépnek tovább, ha beleszeretnek valakibe, és az illető összetöri a szívüket. Képtelenek elengedni a múltat és nem hajlandók elfogadni, hogy félrevezették őket.

Az Ikrek sajátossága, hogy butaságok miatt szakítanak partnereikkel. Hajlamosak a drámaiságra, de ezt csak azért teszik, hogy elvonják a figyelmet saját bizonytalanságukról. Személyiségük sekélyesnek tűnhet, de valójában azért nem fedik fel 100 százalékban valódi énjüket senki előtt, mert nem akarnak kiszolgáltatottnak tűnni.

A Rákok érzékenynek és szeretetteljesnek tűnhetnek, de ha frusztráltak vagy megsérülnek, akkor egyenesen kegyetlenné válhatnak. „Bocsáss meg, de soha ne hagyj el” attitűdjük van. Hajlamosak falat építeni maguk köré, hogy ne sérüljenek meg és elkerüljék a konfrontációt.

Az Oroszlánok magabiztosak, de a büszkeségük arra készteti őket, hogy rossz döntéseket hozzanak. Úgy gondolják, hogy pótolhatatlanok, így nehezen tudják megosztani a reflektorfényt másokkal. Ha nem ők a műsor sztárja, akkor inkább szabotálnak másokat, mintsem a háttérbe szoruljanak.

A Szüzek barátságosak és társaságkedvelők, de hajlamosak hízelgőnek tettetni magukat. Lehet, hogy azt mutatják, értékelik mások sikerét, de a legmélyebb titkuk az, hogy irigyek. A féltékenység képes őket felemészteni.

A Mérlegek tisztességesnek és egyenlőségpártinak tűnnek, de hideg szívűek és manipulatívak is tudnak lenni. A kommunikáció és a meggyőzés az erősségük, és tudják, hogyan kell használni ezeket a készségeket, hogy elérjék, amire vágynak. Pontosan azt teszik és mondják, amit mások hallani akarnak, ettől lesznek megnyerőek.

A Skorpiók diszkrétek és kissé rejtélyesek. A csillagjegy szülötteinek túl sok titka van, melyekből alig árulnak el valamit. Ez a bizalmi problémáik miatt van, nagyon gyanakvóak mindennel és mindenkivel szemben. Utálják, ha sérülékenynek tűnnek, ezért nem fedik fel valódi énjüket.

A Nyilasok menekülnek a kapcsolati címkék elől és úgy viselkednek, mintha szabad szellemek lennének, de valójában ők azok, akik mindenkinél gyorsabban válnak társfüggővé. Ők is szeretetre vágynak, de ezt soha nem fogják bevallani mások előtt.

A Bakok nyugodtnak és erősnek mutatják magukat, pedig törékeny lelkek. Minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy elkerüljék az olyan helyzeteket, amelyekben kiderülhet gyengeségük. Utálják, ha sajnálják őket, sosem kérnének támogatást.

A Vízöntők titka az, hogy bár hideg szívűnek tűnnek, teljesen máshogy viselkednek annak a személynek a társaságában, aki tetszik nekik. Ártalmatlan tréfálkozásuk valójában flörtölés, ha bejön nekik valaki, azt teljesen nyilvánvalóvá teszik.

A Halak a figyelem vagy az együttérzés elnyerése érdekében kiszínezik az életükről szóló történteket, ezzel az áldozat szerepébe helyezve magukat. Köztudott, hogy nagy szívük van, de mindent megtesznek, hogy megkapják, amit akarnak.





Ezeket olvastad már?
Heti horoszkóp: itt az ideje eldönteni, hogyan tovább!

Heti horoszkóp: itt az ideje eldönteni, hogyan tovább!

Felemészt a stressz és a bizonytalanság? Ezek a gyógynövények segítenek minden bajodon

Felemészt a stressz és a bizonytalanság? Ezek a gyógynövények segítenek minden bajodon

Ennek a két csillagjegynek nagyon rosszul indul a hét

Ennek a két csillagjegynek nagyon rosszul indul a hét

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás