Így fogja zárni a hetet az Ikrek jegy szülötte





Remekül el tud lazulni és sikerül egy igazán kikapcsolódós délutánt szerveznie.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.06.19.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Nagy feladat megoldása előtt áll, ami minden erejét és figyelmét igénybe veszi. Ámde ha most amúgy sem tehet mást, inkább feledkezzen meg róla a hétvégére! Ha sikerül felhőtlen kikapcsolódásban eltöltenie, feltöltekezhet.

Bika (04. 21.–05. 20.)

A Vénusz és a Neptunusz fényszöge hat a mai napon. Ez a bolygókapcsolódás felkelti természetének érzéki és gondoskodó oldalát. Mutassa ki a szeretetét és a szerelmét a párjának. Ma igazán romantikus napja lesz!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Nagyszerű lezárása lesz a hétnek ez a nap. Remekül el tud lazulni és sikerül egy igazán kikapcsolódós délutánt szerveznie. Kell is, hogy kikapcsolódjon, sokat és jól dolgozott az elmúlt időszakban.

Rák (06. 22.–07. 22.)

A párkapcsolatát ma igazán különlegesnek fogja érezni. Főleg, ha a körülményeket is az érzéseihez választja meg. A romantikára a mediterrán vagy vízparti helyek a legkellemesebbek. A vágyak ma magasra repítik.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Jól végződik ez a hét, a mai nap lehet a koronája. Gyümölcsözőnek és fejlődőnek látja a körülményeit. Ma nem is kell mással törődnie, csak az emberi kapcsolataival. És még egy jó könyv is beleférhet az idejébe!

Szűz (08. 23.–09. 22.)

A családtagjai, a rokonai határozott döntéseket várhatnak öntől. Ne halogassa hát tovább, a végső szót úgyis önnek kell kimondania. Így van ez akkor is, ha magában a döntésben az ő vélekedésüket is kénytelen érvényre juttatni.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Barátkozós kedvében van, és minden oka meg is van rá. Leginkább most ugyanis bennük bízhat. A családja is ön mellett van, de sajnos inkább csak lélekben. Van, amiben egyedül egy elválaszthatatlan jó barátra számíthat most.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

A Vénusz és a Neptunusz fényszöge ma előhozza az önben bujkáló romantikust! Ma igazán kedves hangulatban van, és szívesen kényezteti a párját finom ételekkel, törődéssel, öleléssel. Szervezzenek kettesben valamilyen programot.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Nyugtalan és izgatott ezen a napon, ami szerencsés esetben szokatlan alkotókedvvel is párosulhat. Ma mindent megtesz, hogy valami nagyot, valami különlegeset hozzon létre. A szellemi út veszélytelen, ellenben a barkácsolás, az nem!

Bak (12. 22.–01. 20.)

A munkájában szokatlanul következetes és kitartó. Ámde nem csak munkából áll az ember élete. Különösen igaz ez a hétvégére! Ma felejtse el a kötelességeket, a laptopját inkább ki se nyissa! Kapcsolja ki a mobilját!

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Ma könnyűnek és felhőtlennek érzi a szívét. És valóban, csupa olyan élményekkel gazdagodik, amik ezt az érzést erősítik a lelkében. Ossza meg másokkal is a benyomásait, gondolatait!

Halak (02. 19.–03. 20.)

Szerelmi életében változásokat remélhet. Persze önmagának sem árt kissé elébe menni a dolgoknak. Csak egy kis jel kell, és máris beindul a lavina. Nem kell, hogy mindent elsöpörjön, de ez is nagyrészt önön múlik.





Ezeket olvastad már?
Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Így készítsünk öblítőt házilag!

Így készítsünk öblítőt házilag!

Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás