A Nyilas jegy szülöttjének legyen hite, ma minden sikerülhet!





Csak ne engedd, hogy a tettrekészséged, az akaratod megtörjön. Olyan célokat tűztél ki magad elé, amikhez szükséged van a belső tűzre. Ha hitetlenül, lendülettelenül tennéd, akkor nagyon hamar kifulladna az egész.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.27.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Mars és a Jupiter is a Kos jegyében jár, ez kivételes lehetőségeket jelez önnek, és sok szerencsét azokban a dolgokban is, amikkel kapcsolatban sokat bizonytalankodott.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Merkúr és a Plútó fényszöge miatt olyan ismeretek birtokába juthat, amelyek révén előnybe kerülhet másokkal szemben. Most, hogy úgy látja, a magánélete rendben, itt az ideje az élet más területein nagyot alkotni. Használja a képességeit!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr és a Plútó fényszöge kiélesíti az érzékeit, és az észjárását is még jobban felpörgeti. Ma nagyon könnyen rátapint a lényegre, bármiről is legyen szó, sokan csodálják csavaros eszéért. Értékes felismerései is lehetnek.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Hosszú időre lekötötte energiáit egy bizonyos feladat, amin végre sikerült túljutnia. Ám mihelyt fellélegezne, a főnökei máris új megbízással bombázzák. Ne keseredjen el, ha ezzel is sikert ér el, nyugisabb időszak következik.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Valamit hiányol az életéből, ámde maga sem tudja megfogalmazni, hogy mi is lenne az. Kapkodás helyett inkább intézze sorjában a fontos dolgokat. Mire a kötelességeivel megvan, arra is rájön, hogy mi kellene még. Fordítva ez nem igaz.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Most van itt az ideje a bölcs kompromisszumoknak, döntő lépéseknek. Ha eddigi rózsaszín álmait konkretizálni akarja, akkor nem várhat többé ködös ígéretekre, és ön sem ígérgethet így. Ideje lépni, hivatalossá tenni valamit.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ön született diplomata, híresen jó taktikai érzékkel. Ma szüksége is lesz erre, hiszen muszáj lesz részt vennie egy döntési folyamatban, és nagyon nem mindegy, hogy mit mond. A szavaival épp annyit használhat, mint árthat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Merkúr és a Plútó fényszöge miatt most nagyon jók a megérzései, amik segítenek beilleszkedni a munkahelyi környezetbe. Kiváló intuíciójával bármilyen helyzetben eligazodik.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Csak ne engedje, hogy a tettrekészségét, az akaratát megtörjék. Olyan célokat tűzött ki maga elé, amikhez szüksége van a belső tűzre. Ha hitetlenül, lendülettelenül tenné, akkor nagyon hamar kifulladna az egész.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma valamiben nagyon megmakacsolja magát. Egyébként is önfejű mostanság, holott kompromisszumok nélkül nem megy, ezt be kell látnia! Hallgassa meg a társa véleményét is!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Általában nem szeret semmit sem halogatni, ma mégis félre kell tennie bizonyos dolgokat. A hátráló Merkúr mutatja, hogy valamiben meg van kötve a keze. Talán épp a döntéshozó hiányzik.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Sokan segítik önt abban, hogy valóra válthassa az álmait. És még többen kérhetnek segítséget öntől abban, hogy támogassa őket álmaik megvalósításában. A művészféléknek ön támasza lehet, segíti ebben empatikus képessége.





Ezeket olvastad már?
Tízből kilenc ember rosszul takarítja az air fryerét! Ezekre mindig figyelj oda!

Tízből kilenc ember rosszul takarítja az air fryerét! Ezekre mindig figyelj oda!

Így néz ki és él ma a Skála Metro gyönyörű háziasszonya! Kattints a fotókért! – Galéria

Így néz ki és él ma a Skála Metro gyönyörű háziasszonya! Kattints a fotókért! – Galéria

Dobd fel az otthonod aranyló mézes árnyalatokkal

Dobd fel az otthonod aranyló mézes árnyalatokkal

Ne lepődjenek meg ezek a csillagjegyek, ha dühkitöréseik lesznek ma

Ne lepődjenek meg ezek a csillagjegyek, ha dühkitöréseik lesznek ma

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás