Önfejlesztést segítő applikációval a sikerért





László Erika megalkotott egy olyan önfejlesztő applikációt, ami segít az embereknek, hogy elfogadással, ítélkezések nélkül és együttérzéssel szeressünk mindenkit, beleértve saját magunkat is. Az alkalmazás már 11 nyelven és 5 kontinensen segít felhasználóinak jobb emberré válni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.24.
hogyan legyük jobbak?

László Erika több mint 13 évig dolgozott pénzügyi igazgatóként, majd tudatos kommunikációt kezdett tanítani a spirituális választerápia segítségével. Erika létrehozott egy önfejlesztést segítő applikációt is, ami már 11 nyelven – köztük magyarul, angolul, franciául, görögül és kínaiul is – 5 kontinensen elérhető. Az Intuyching egy intuitív és integrált coachingszemléletű rendszer, aminek neve a chi (energia) és coaching szavak összeolvasztásából jött létre. Ez a 2017 óta iPaden elérhető táblázatrendszer több ezer ember életét könnyítette már meg szerte a világban.

Van igény az önfejlesztésre

Erika táblázatait nem nyilak, vonalak és számítások, hanem színes virágszirmok alkotják, amiben számok helyett szavak, mondatok találhatók.

– A tanítványaim, klienseim unszolására kezdtem el összerakni 2011-ben az első olyan táblázatokat, amik már az én fejemből pattantak ki. Egy bankszakembereknek álló csoportnak tartottam belőlük előadást 2012-ben, és meglepődtem, hogy a többnyire férfiakból álló csapat milyen jól fogadja ezt. Ez volt az a pont, ami megmutatta, hogy jó az irány, és ezzel érdemes foglalkoznom – emlékezett vissza a kezdetekre László Erika, az Intuychingrendszer megalkotója. – Valami olyat akartam, ami mindentől semleges, praktikus és könnyen használható, miközben a lelkünk energiáival foglalkozik – tette hozzá.

A táblázat működése

– A táblázatrendszeremben megtalálhatók a félelemalapú és szeretetalapú érzések, az emberi szükségletek és az univerzális törvények is rengeteg egyéb mellett. Az egész rendszer arról szól, hogy tudatosítsuk, hogy mi zajlik éppen bennünk, és ezt megváltoztassuk, hogy szeretetalapon működhessen az életünk. Mert nem elég, ha a szeretetet csak mondogatjuk, ennek megfelelően érdemes viselkedni is. Az Intuychingrendszer ezt tudatosítja, és segíti a változtatást, hogy – ahogy minden programon tanítom is – elfogadással, ítélkezések nélkül és együttérzéssel szeressünk mindenkit, magunkat is. Mert addig, amíg ítélkezünk, mindig lesz valami nehézség az életünkben – magyarázta Erika.

Fotó: Shutterstock

 





Ezeket olvastad már?
Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás