RETRO RÁDIÓ

Horoszkópod felfedi: ez a te legnagyobb függőséged





Mindenkinek van az életében valami, ami addiktív, amiről nehéz lemondani. Csupán egy kávé vagy maga a munka? Lássuk, veled mi a helyzet.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.13.
függőség

Csillagjegyünk megannyi dologról árulkodik, a horoszkópokat olvasva önismeretet gyakorolhatunk. Az alábbi függőségek közül nem mind káros, de ami negatív hatással lehet az életünkre, attól érdemes minél előbb megszabadulni! Te miről nem tudsz lemondani?

Vásárlásmániás vagy, netán a videojátékokkal nem bírsz leállni? A káros szokásoktól jobb megszabadulni Fotó: Getty Images

A Kos egy hosszú munkanap után már nem tud tisztán gondolkodni. A munkahelyén és otthon is szüksége lesz pár csésze forró teára vagy kávéra. Néha már számon se tudja tartani, hol tart…

A Bika nagyon szorgalmas, számára a munka a legfontosabb. Még ebédidőben sem „pazarolja” az idejét kötetlen beszélgetésekre, az egyéni fejlődés motiválja. Munkamániás, amit szerettei nem néznek jó szemmel.

Nem mindenki, de az Ikrek többsége dohányzik. Különösen munkaidőben alig várja, hogy kiszaladhasson rágyújtani. Ez a káros szokás lehetőséget ad számára, hogy közelebbi kapcsolatba kerüljön munkatársaival.

A Rák nem egy gyenge típus, de mivel nagyon érzékeny, meg kell találnia a módját, hogy megnyugtassa idegeit. Ha nincs valaki, akinek kiöntheti gondjait, akkor inkább egy fájdalomcsillapítóval nyomja el a lüktető fejfájást.

Az Oroszlán igyekszik olyan dolgokat birtokolni, amelyekkel kitűnhet a tömegből, így könnyen vásárlásmániássá válik. Ha elegendő pénze van, nincs megállás!

A Szűz személyisége szeretetteljes, nagyon ragaszkodó típus. Ha nem boldog, akkor is kitart választottja mellett, mert úgy érzi, még a nyomorúságos kapcsolat is jobb, mint egyedül lenni. A mérgező kapcsolatokkal vigyázni kell!

Észrevetted már, hogy ha véletlenül nincs internet, akkor a Mérleg hívja először a szolgáltatót? Alig várja, hogy a közösségi oldalakat végigböngészhesse, neki mindenről tudnia kell.

A romantikus és szenvedélyes Skorpió könnyen válik függővé a kedvesével eltöltött meghitt pillanatoktól. Az intimitás az, amiről nem tud lemondani.

A Nyilas adrenalinfüggő, ha kiszagol egy kalandot, senki sem tarthatja vissza. Imádja az extrém helyzeteket, legyen szó akár hegymászásról vagy bungee jumpingról.

A Bak szívéhez a gyomrán át vezet az út. A finom ételek rabja, ha nem lakott jól, akkor dolgozni sem bír. Kedvenc ételét bármikor örömmel fogyasztja.

A Vízöntő a könyvek vagy a videojátékok rabja. Már az iskolában is lebukott, hogy a kedvenc meséjét olvassa a pad alatt. Ez számára az „énidő”!

A Halak a romantika megszállottja, de nem úgy, mint a skorpió. Ő azt szeretné, ha partnere virággal halmozná el vagy meglepetésként vacsorázni vinné.





Ezeket olvastad már?
Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás