Vízöntő, egy apró kudarctól még nem dől össze világ





Nem minden úgy sül el, ahogy azt eltervezed? Előfordul, de ez nem ok arra, hogy elkeseredj.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.11.22.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Az utóbbi időkben sokat pihent, most újult erővel láthat a munkához. Ez most egyfajta terápia is önnek, szinte mindenről és mindenkiről meg tud feledkezni munka közben, ami aggodalomra, bánatra adna okot. A munkaterápia búfeledtető.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ezt a napot a sorsra bízhatja. Nem mintha nem lenne amúgy is a sors kezeiben, de most végre valami jót is remélhet tőle. Az események magukkal ragadják, talán elsőre úgy tűnhet, vesztére. De jól nyissa ki a szemét!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ön a kapcsolatok embere, most mégis, mintha hiányt szenvedne ebben. Valahogy ma nem igazán tud szót érteni senkivel. Lehet, hogy a megfogalmazásban van a hiba? Ügyeljen nagyon a pontosságra, akkor lesz igazán meggyőző, sikeres.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Rá kell ébrednie: korai volt az öröme. Minden másként alakul, mint azt remélte. Talán túl korán akarta magára hagyni az ügyeit, ön nélkül mégsem megy úgy, mint az irányításával. De lehet, hogy másként is jó. Fontolja meg!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szívesen tenné a dolgát, ha hagynák, de ma mindenki csak akadályozza abban, hogy terve szerint haladjon. A kollégáinak is lenne éppen mit tenniük, de folyton megpróbálják önre hárítani a nehezét. Ne hagyja, hogy kihasználják!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Önt mindig boldogsággal tölti el, ha hasznos munkával töltheti napját. A dolgos napot ráadásul családias, jó hangulatban töltheti el a munkahelyén. Otthonában is harmónia várja, de ha mégsem akkor magában kell keresnie az okát.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Igyekezzen ma személyiségének rokonszenves vonásait kimutatni. Kellő diplomáciai érzékkel így sikerül felülemelkednie a válságos helyzeteken, és estére már sokkal jobban fogja érezni magát, mint a nap kezdetén.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A mai nap a lazább életfelfogású Skorpióknak kedvez. Ha ön nem az a kényszeres fajta, és minden eseményt, legyen az jó, vagy rossz, váratlan, vagy remélt könnyeden vesz, akkor még a nehézségeket is a javára fordíthatja.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma minden azon áll, vagy bukik, hogy az elmúlt időben mennyire volt pontos és kielégítő a munkája. Ha jól, ha rosszul végezte dolgát, a mai nap ennek ellenértékét mutathatja meg. Az elkeseredés helyett, változtasson inkább!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Szokásos programjai zajlanak, és ez sajnos túlságosan rutinszerűvé teheti a napját. Habár ön szereti a biztonságot, az önben zajló belső átalakulási folyamatok miatt mégis idegesíti, untatja a megszokott. Próbálkozzon valami apró változtatással!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Lehet, hogy nem fog minden épp úgy alakulni, mint azt előre eltervezte, de ez ne adjon okot arra önnek, hogy elkedvetlenedjen! Hosszú távon jók a kilátásai, és a pillanatnyi kudarcok csak elgondolkodtatják, de semmiben meg nem akadályozhatják.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Próbálja meg élvezni a napot, és ugyanakkor tegye magát hasznossá! A mai bolygóállások hozzásegítik önt ahhoz, hogy könnyedségét, szeretetét és kiegyensúlyozottságát a környezetére is kiárasztva, eredményes legyen.





Ezeket olvastad már?
Így készítsünk öblítőt házilag!

Így készítsünk öblítőt házilag!

Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

Így keressünk pénzt a lakásunkkal!

Így keressünk pénzt a lakásunkkal!

Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás