RETRO RÁDIÓ

Milyen sneakert érdemes választani?

A sneakerek nélkülözhetetlen elemei a férfigardróboknak. Ez a lábbeli minden körülmények között garantálja a stílusos megjelenést. (X)Megosztás
Szerző:
2021.10.07. 12:42
cipő

Azonban a kiválasztása gondos körültekintést igényel, ugyanis egy elhibázott döntés sok kárt okozhat. Az alábbiakban segítünk néhány tanáccsal, amelyeknek köszönhetően könnyebb lesz a megfelelő sneakert megtalálni.

Milyen sneakert érdemes választani? – Képek forrása: answear.hu

A sneaker hűen tükrözi a viselője személyiségét és stílusát

A trendek helyett a választás során inkább azt kell figyelembe venni, hogy melyik lábbeli tetszik igazán. Olyan változat mellett kell dönteni, amely hűen tükrözi viselője személyiségét és stílusát. Ha sportosabb megjelenés a cél, akkor is ideális választás a férfi sneaker. Nem véletlen, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvend napjainkban. Sőt, a fiatalok körében státuszszimbólumként is jelen van. Ezek a lábbelik rendkívül kényelmes kialakítással rendelkeznek, akár egy teljes napon át komfortos viseletet biztosítanak. A sneakerek a speciális technológiák alkalmazásának köszönhetően akár hosszú órákon át viselhetők anélkül, hogy megfájdulna a láb. Bármelyik változatra esik a választás, fontos, hogy ideális körülmények között hordjuk. Elég furcsa látvány, mikor a legfagyosabb téli napokon, a havas utakon sneakerben próbál közlekedni valaki. Mindennek megvan a maga helye: a sneaker nem a fagyos, havas járdákra való, inkább a melegebb időjárásban bizonyulnak jó választásnak. A színválasztásról is érdemes néhány szót ejteni. Mindenképpen figyelembe kell venni, hogy a világosabb árnyalatú lábbeliken minden, de tényleg minden meglátszik. Nem azt mondjuk, hogy a sötétebb sneakereket nem kell tisztítani, dehogynem, csak jóval ritkábban, mint például a fehér változatokat.

Férfisneaker – Képek forrása: answear.hu

Sneaker, a klasszikus viselet

Fontos, hogy a sneaker kiválasztásánál a döntés alapos és megfontolt legyen. A https://answear.hu oldal kínálatában különféle típusú, színű és fazonú sneakerek találhatóak, amelyek tökéletesen megállják a helyüket minden alkalommal. Egyaránt passzolnak a sportos és az elegáns összeállításokhoz. Csupán az egyéni igények határozzák meg, hogy melyikre essen a választás. Ezek a lábbelik súlytól és alaktól függetlenül mindenkin ugyanúgy néznek ki. Egyes darabok inkább a sportosabb viselethez állnak közelebb, míg vannak olyanok is, amelyek elegáns alkalmakkor is tökéletesek. Fontos tudni a megfelelő sneaker kiválasztásához, hogy általában minden gyártó más méretezést alkalmaz, ezért a vásárlás előtt mindenképpen érdemes ellenőrizni, hogy az adott mérettáblázat alapján melyik cipőszám a megfelelő. Egyébként az az ideális, ha a lábbeli fél centiméterrel hosszabb, mint a láb. Azért érdemes a fűzőrendszerrel ellátott sneakerek közül választani, mert ezek stabilabban tartják a lábat, így könnyebben elkerülhetők az esetleges sérülések. Az anyagválasztásnál pedig figyelembe kell venni, hogy a bőr tartósabb megoldást nyújt, azonban a hálós anyagok garantálják a megfelelő szellőzést. Mindkettő egyszerűen tisztán tartható, és hosszú ideig megőrzik a tulajdonságaikat. (X)

Ezeket olvastad már?
Valaki megdobogtatja az Oroszlán szívét!

Valaki megdobogtatja az Oroszlán szívét!

Magyarország csodái: ezt az 5 tavat neked is látnod kell

Magyarország csodái: ezt az 5 tavat neked is látnod kell

Idd így minden reggel a vizet, csak úgy olvad majd rólad a zsír

Idd így minden reggel a vizet, csak úgy olvad majd rólad a zsír

Ez a csillagjegy ma mindenre megoldást fog találni

Ez a csillagjegy ma mindenre megoldást fog találni

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás