RETRO RÁDIÓ

Mutatjuk! Ezeket a játékokat próbáld ki, ha elment az internet





Ha éppen nincsen internet, akkor is lehet nagyon jól szórakozni, ugyanis számtalan offline játék közül lehet válogatni. A Metropol most feleleveníti azokat az időket, amikor világháló hiányában a gépen található játékok közül válogathattunk.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.26.
offline játékok

A nagy visszatérő – Aknakereső

Ez volt az a játék, amely a kezdeti windowsoknak, vagyis a 98-nak és az XP-nek alapfelszereltsége volt. Mindenki imádta, de sajnos nagyon gyorsan eltűnt a Windows kínálatából. Az Aknakereső népszerűsége az egyszerűségében rejlett. Nem kellett hozzá regisztrálni, és a játékmenet sem volt bonyolult. Célja az volt, hogy az összes aknát elkerüljük. Az aknakereső alapvetően egy logikai játék, de előfordult olyan, amikor a szerencsén múlt a helyes megoldás. A játék nehézségét mindenki magának állíthatta be. Az Aknakereső időközben visszatért és a keresőbe beírva egy kattintás után már újra játszhatunk is vele.

Az Aknakeresőben rengeteg beállítási lehetőség volt Fotó: Shutterstock

Ugráló kártyapaklik – Pasziánsz

Közel 31 évvel ezelőtt kártyázhattunk először a számítógépen. A Pasziánsz volt az a játék, amely hellyel-közzel átvészelte a szoftverfrissítéseket, sőt megújult formában visszatért a Windows 7-ben, 8-ban és 10-ben is. A játékban változó színek szerint, csökkenő sorrendben egymásra kellett pakolni a kártyákat, majd a végén a négy üres helyre növekvő sorrendben egymásra helyezni. Akinek ez sikerült, az örömmámorban úszhatott, hiszen a kirakott paklik elkezdtek lefele pattogni és az egész képernyőt beterítették. A nehézség foka itt is állítható volt. Még most is jó móka!

Akkor nyertünk, ha az összes kártya a helyére került Fotó: Shutterstock

A legtöbbet játszott – Fekete özvegy

Ez az a játék, amit mindenki „rongyosra játszott” a PC-ken, annyira, hogy 2005-től ez volt a legtöbbet játszott játék a Windowsokon. A Fekete Özvegy a Windows alapját képezte, már a kezdetek óta rajta volt és itt is kisebb megszakításokkal majdnem mindegyik verzióban szerepelt. A játék menete nagyon egyszerű a Királytól az Ászig csökkenő sorrendben egymásra kell pakolni minden lapot. Akkor nyerünk, ha egyetlen pakli sem marad a kezünkben. A kezdők választhatják az egypaklis verziót.

Feszültség levezető – Dinosaur game

Mindannyian ismerjük azt a fájdalmas pillanatot, amikor internetezés közben egyszer csak váratlanul megjelenik az a bizonyos pixeldinó. Rémlik, ugye? Ilyenkor általában idegességünkben azonnal a routerhez nyúlunk, hogy megpróbáljuk azt visszakapcsolni és újra életet lehelni belé. Miután tudomásul vesszük, hogy ez egy ideig nem megy, és rájövünk, hogy mégsem vagyunk egyedül és találunk egy igazán jó játékot, amivel kitudunk kapcsolódni, ez pedig nem más mint a dinó. A kis virtuális őshüllővel kaktuszokat és madárkákat kell kerülgetnünk és minél messzebbre jutnunk vele.





Ezeket olvastad már?
Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás