Ma megtalálhatja az igazit! Beköszönthet a szerelem több csillagjegy szülötteinél is





Nagy meglepetésekkel rukkolhatnak elő a csillagok.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.21.
ámor

  • július 21.
  • Horoszkóp

    Kos (03. 21. – 04. 20.)

    A bolygók segítik a célok elérésében, de meglehetősen önfejűvé is teszik. Muszáj, hogy egy kis rugalmasságot mutasson! Együtt kell működnie másokkal, nem pedig legyőzni őket.

    Bika (04. 21. – 05. 20.)

    Egy magánéleti problémája még jelentéktelennek tűnhet, de igyekezzen megoldani, mielőtt teljesen kiélesedne a konfliktus. Jó arányérzékkel közelít mindenhez, lelki és praktikus kérdésekhez is, valahogy érzi, merre tud a legügyesebben haladni. Amihez hozzányúl az üzleti életben, mind arannyá változik.

    Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

    Ha olyan szerencsés, hogy a nyaralását tölti, akkor most átadja magát a nyár varázsának. Jöhetnek a hűs vizű, kellemes strandok, a nagy beszélgetések. De ha dolgozik, akkor is van része örömben: az életet ma kellemesnek, az embereket szórakoztatónak látja.

    Rák (06. 22. – 07. 22.)

    Szórakozásra, játékra, de tanulásra is nyitott lesz ma. Szorgalmának és leleményességének köszönhetően pedig mindebből még hasznot is húzhat. Olyan lehetősége adódhat, ami egyszeri és megismételhetetlen.

    Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

    A tűzzel játszik ma a zodiákus királya! Ön kihívó és rámenős, mindent bedob, hogy hódíthasson, és ez most csak fokozódik. Aki jól ismeri önt, az tudja, hogy valójában komoly, érzelmes kapcsolatra vágyik. Van is esélye rá!

    Szűz (08. 23. – 09. 22.)

    Nincs kicsattanó formában, de a Merkúr nem hagyja nyugodni, folyton úgy érzi, tennie-vennie kell, egy kicsit eluralkodik önön a kényszeressége. Ami segíthet, ha összeírja a kívánságait és terveket készít a kivitelezéshez.

    Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

    Időről időre felmerül egy probléma, amit aztán megválaszolatlanul a szőnyeg alá söpör. Egy őszinte beszélgetés sokat segíthet, hogy tisztábban lássa kapcsolatuk jövőjét kedvesével. Befolyásos barátjától bizalmas információkat kap.

    Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

    Kellemes meglepetésekben lesz ma része, de csak akkor, ha nem temetkezik bele munkájába, hanem kimozdul. A Skorpió szeret kivárni, és biztosra menni. A bolygók szerint viszont most valaki úgy leveszi a lábáról, hogy nincs türelme várni, azonnal kezdeményez.

    Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

    A szerelemben érik ma nagyon kellemes meglepetések. Ha változtatni akart valamit a viszonyukon, most ön is meglepődik, milyen gyorsan célt ért. Ha friss a kapcsolata, a másik meglepi vehemens, szenvedélyes rajongásával.

    Bak (12. 22. – 01. 20.)

    Boldogsággal tölti el, ha látja az eredményét a munkájának. Ma örömét leli minden apró feladatban, és a siker lelkesíti. Most megmutathatja a környezetének, hogy mire képes. Pénzügyi helyzete javul.

    Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

    Vigyázat! Olyan dologba ne kezdjen, amihez egyáltalán nem ért. Legyen realista, ne kockáztasson, mert sok múlhat azon, ha most ezt elügyetlenkedi. Egy rendkívül szimpatikus emberrel hozza össze a sors. Ebből még bármi lehet!

    Halak (02. 19. – 03. 20.)

    Remek formában van, és a csillagok gondoskodnak arról, hogy a szerelemben is megtalálja a boldogságot. Minden téren sikeres, egy feladattal viszont nem boldogul, szerencsére a véletlen a kezére játszik., és mégis kínál valami megoldást.





    Ezeket olvastad már?
    Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

    Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

    Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

    Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

    „A családom büszke arra, hogy erotikus modell vagyok – ők az első számú rajongóim”

    „A családom büszke arra, hogy erotikus modell vagyok – ők az első számú rajongóim”

    Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

    Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

    Top hírek





    Ezek is érdekelhetik



    Hírlevél-feliratkozás