Megpróbálta megoldani, hogy a fia 2021-ben szülessen - nem jött össze





Megpróbálta meghamisítani gyerekének születési időpontját egy férfi. Egy órával későbbi időpontot írt az újszülött papírjaira csak azért, mert nem szerette volna, ha a coviddal terhelt évhez kötődik kisfiának születése.



Megosztás
Szerző: Katona Diána
Létrehozva: 2021.01.08.
újév

2020 egy olyan év volt, amihez hasonlót keresve is alig találunk. Sok kihívás volt benne, ezt valószínűleg az a férfi is így gondolta, aki a megszületett gyermeke születési idejét 60 perccel későbbre szerette volna átírni, ezzel kikerülve, hogy a gyermeke 2020-ban szülessen. Férfi elmesélte, hogy a nővér egy formanyomtatványt adott neki, amit ki kellett töltenie, hogy rögzítsék a gyermekük adatait. Amikor elérkezett a születési évhez és a születési dátumhoz, úgy döntött, hogy január 1. 00:05-öt ír a lapra, hiszen „1 óra különbség nem igazán lehet probléma”.

A férfi kisebb vitába keveredett az ápolókkal, amikor azok meglátták, hogy 2020. december 31. 23:05 helyett, 2021 január 1. 00:05-re szeretne ráírni a születési anyakönyvre. Az egyik nővér szólt neki, hogy pontosan, azokat az adatokat kell megadni, amik valójában történtek. Nem írhat mást.

„Vitatkoztunk róla, és mondtam neki, hogy óriási ügyet csinál az egészből” - mesélte a férfi -„Ez igazságtalan a fiammal szemben, mert csak egy órát élt 2020-ban”

„Ráadásul 2020 egy rossz év volt, és boldog vagyok, hogy végre vége van. Nem akarom, hogy a fiamnak bármi köze legyen hozzá, szóval 2021-et megadni sokkal logikusabb lenne„ - Tette hozzá az apuka az egyik közösségi-oldalon helyre tették többek között azzal, hogy „nincsen ereje idő és tér felett”, de ő persze továbbra sem érti, hogy miért nem tolhatja picit odébb fia születésének dátumát.

A vita végére nem engedték, hogy ő töltse ki a nyomtatványt, és a felesége azt mondta, hogy megalázta a viselkedésével.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás