Bajba keverheti a Kost a flörtölése! Csak óvatosan!

Jól gondolja át a Kos, hogy meddig megy el a kacérkodásban. A Mérleg életében romantikus időszak következik.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.05.
horoszkóp

Október 5.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Pozitív energiák áradnak önből, szinte valamiféle bűbáj veszi körül, ami jó hatással lesz a munkatársaira és a kedvesére is. Flörtölni kezd valakivel, ami boldogsággal tölti el, de jól gondolja át a lépéseket, nehogy konfliktusokat szüljön a kalandvágya.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Akkora tetterő van önben, hogy a környezetében lévők csak kapkodják a fejüket. Sokan keresik most önnel a lehetőséget a beszélgetésre, a közös munkára, mert úgy érzik: valamiféle nagy tudás birtokában van. Kedvese őszinte véleményét fogadja el, nem akar ártani önnek.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Rendbe kell tenniük a közös pénzügyeiket a partnerével, ezért ma mindenképpen üljenek le, és beszéljék át a lehetőségeiket. Lehet, hogy nem egy romantikus időtöltés, de hasznos, hiszen ez segíthet, hogy kiegyensúlyozottabb legyen a közös életük.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Érzelmes hangulatában van, ezért nehéz ma bármit is eltitkolnia a kedvesétől, de vigyázzon, jól gondolja át, hogy mit is szeretne közölni vele, nehogy veszekedés legyen belőle. Az ajánlott szűrővizsgálatokat ne hanyagolja, hiszen az egészség a legfontosabb!

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Gördüljön ma bármilyen akadály az útjába, sikeresen átlendül rajta. Kollégái az ön oldalán állnak, és javasoljon szinte bármilyen vadnak tűnő ötletet, egyetértenek vele. Partnerével mély bizalmat éreznek egymás iránt, ami nyugalmat ad.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Nyugodtan mondja el kedvesének, hogy mostanában kissé sokat költekezik és ez nem igazán tesz jót a családi kasszának. Legyen kreatív, találjon ki mára olyan közös időtöltést, ami nem kerül pénzbe, de így is nagyon érdekes és romantikus.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Vonzzák ma a szép dolgok, éppen ezért szívesen gyönyörködik a természet és a művészet csodáiban. Ami viszont a dolgos hétköznapokat illeti, néhány ember lépései nem igazán tetszenek majd önnek, de próbáljon meg megértőbben állni a történésekhez.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Több oldalról is megpróbálják sürgetni, ami viszont kedvezőtlenül hat a munkájára és a teljesítményére. Ha úgy érzi, igazságtalan ez a helyzet, nyugodtan tegye szóvá. Otthonában szeretetre, megértésre vágyik, és ezt a családja is így akarja.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Nyugalom és béke veszi körül a családjában, de ez korántsem jelenti azt, hogy unalmas lenne az élete. Ám ne feledje el felkeresni az orvosát, mert hiába gyógyír a boldogság és a nevetés, néha kell egy kis hozzáértőbb segítség is.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Tárt karokkal álljon a kihívások elé, amelyek a dolgos hétköznapokban megmutatják a valódi énjét és tudását. A nehézségek sokszor azért vannak, hogy fejlődni tudjunk. Kiváló nap a szeretett emberrel való közös tervezésre vagy egy vállalkozás beindítására.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Sok minden miatt aggódik a mai napon, ezért kevesebb ideje és energiája marad arra, hogy kedvese felé kinyilvánítsa a szeretetét, tiszteletét, pedig ő nagyon igényelné. Legyen kreatív, gondolja át a teendőit és szerelme érdekében csoportosítsa át őket.

Halak

II. 20.–III. 20.

Engedje, hogy kedvese irányítsa pár napig a kapcsolatukat, ugyanis ez már régi vágya. Végre teljesülhet több elképzelése is, például elszökhetnek kettesben egy pár napos wellness-hétvégére. Ezek a gesztusok megerősítik a kapcsolatukat.

(fotó: Shutterstock)

Október 6.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Nagyszerű lehetőségek állnak ön előtt, amelyek segítségével sokat tehet azért, hogy jobbá tegye a világot, legalábbis a saját környezetében. Az ön által képviselt jó ügyhöz pedig szívesen csatlakoznak mások is. Nyitottsága tetszeni fog a kedvesének.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Ne szórja a pénzét, inkább várjon, amíg rendeződnek az anyagi nehézségei. Hangolódjon rá a spórolásra, meglátja, így is lehet élvezni az életet. Ha a kapcsolatában feszültségek vannak mostanában, inkább ne provokálja partnerét, mert csak olaj lesz a tűzre.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Érdemes lenne átgondolnia a párkapcsolatában történő eseményeket, beszélgetéseket, ám ehhez tanácsos legalább kis időre egyedül maradnia. Ha a döntést meghozta, próbálja meg elmagyarázni kedvesének az érzéseit. Partnere elfogadó lesz.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Úgy tűnik, hogy a személyes életében több lehetőség is nyílik ön előtt, de ne siessen a döntésekkel, tűnjenek azok bármilyen kedvezőnek is. Egyet tartson szem előtt: egy döntés annál jobb, minél könnyebb meghozni. Hibák persze előfordulhatnak.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Az elkövetkezendő időszakban a szeretett személyért hajlandó több időt és energiát áldozni, de megtörténhet, hogy erőfeszítései így sem érnek célt. Emiatt ne keseredjen el, kedvese csupán rosszabb passzban van mostanában, de értékeli, amit érte tesz.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Előfordulhat, hogy szerelmével kapcsolatos tervei kissé felborulnak, de ez ne vegye el a kedvét. Beszéljék át az érzelmeiket, hogy a jövőben el tudják kerülni a hasonló helyzeteket. Ami az élete más területeit illeti, lehet, hogy újabb célokat kellene kitűznie.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Romantikus időszak következik az életében, de a karrierjében is felívelő periódus jött el. Gondolatait terelje pozitív irányba, álljanak bármilyen akadályok az útjában, véghez tudja vinni, amit elhatározott. Egészsége nagyban függ a hangulatától, erre figyeljen!

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Fektessen nagyobb hangsúlyt az egészsége megőrzésére, mert ez nagyban befolyásolja a mindennapjai minőségét. Ma úgy érzi, bármi áron is, de ki kell állnia az igazáért, ami így is van, de nem mindegy, milyen áron. Lehet tapintatosan is közölni dolgokat.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Időnként szívesen veszi mások tanácsait, meglátásait, de ez most nem az az időszak. Sajnos a „mindent tudók” sokszor nem veszik észre, hogy alkalmatlan időpontban próbálják átlépni az ön tűrőképességének a határait, ráadásul azt sem tudják, mihez szólnak hozzá.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Az önhöz közelállók tudják, hogy éleslátásának köszönhetően képes gyorsan felmérni egyes emberek indítékait. Valaki most arra kéri, hogy ezt a képességét használva segítsen neki egy ügy megoldásában. Kedvese nyitottabb lesz, ha ön is rendet tesz a saját lelkében.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Rájött mostanában, hogy a túlzott óvatoskodás, finomkodás nem vezet sehová a személyes életében. Ahhoz, hogy elháruljanak az ön előtt álló akadályok, ki kell állnia magáért. Közérzete javításáért kezdjen el sportolni és minden visszaáll a régi kerékvágásba.

Halak

II. 20.–III. 20.

Energikussá, sőt, időnként szinte agresszívvá válhat a napokban. Mérje fel helyesen a saját képességeit, így reálisabb célokat tűzhet ki maga elé. Mindig kérdezzen! Egy ember biztosan van a környezetében, aki boldogan segít önnek.

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás