RETRO RÁDIÓ

Erre figyelmeztetik a csillagok az Ikreket!





Az Ikrek csillagjegyűeket izgalmas, mozgalmas nap várja, tele váratlan fordulatokkal, kecsegtető kilátásokkal, kellemes emberek megismerésével.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.18.
horoszkóp

Szeptember 18.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Közvetlen, mindenkivel beszélgetős napja lesz. És éppen ez a hangulata lendíti előre abban, hogy szót váltson egy személlyel, aki már régóta érdekli önt. Ez lesz a fordulópont. A munkájára fordítson nagyobb figyelmet, ne lázadozzon folyton.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Elkerülhetetlenné válik az adósságok visszafizetése, ha pedig nyereségre tett szert, osztoznia kell. Ha súlyos konfliktusba keveredett valakivel, azt mindenképpen a jog eszközeivel próbálja meg orvosolni, hivatalos eszközökkel.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Izgalmas, mozgalmas nap várja, tele váratlan fordulatokkal, kecsegtető kilátásokkal, kellemes emberek megismerésével. Sok Ikrek jegyűnek fordul meg a fejében, hogy valami egészen új szakmát próbáljon ki, tanuljon meg. Okosan használja az energiáit.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

A Rákokat egy ideje már elragadta a saját fantáziájuk, és addig álmodoztak, hogy az lassan életre kelt. Most eldönthetik, hogy elindulnak-e az úton, ami váratlanul megnyílt előttük, vagy inkább megtorpannak, és várnak a következő alkalomra.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Túl sok kikapcsolódás ma sem vár önre, lesz ugyanis elég gondja és megoldandó feladata, hogy ne unatkozzon. A nap végére szellemileg és fizikailag is kimerültnek érezheti magát, ám ennek ellenére elégett lesz, hiszen mindent sikerült elintéznie.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Ideje lenne véget vetni a nehezen megoldható gondoknak és új kihívásokat, kalandokat keresni. A holnap előnyös szerződéskötéseket ígér, illetve kompromisszumot egy rég elhúzódó vitában. Ha este ünnepelne, kevés pénzt vigyen magával.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Egy véletlen folytán ma extra pénzt kereshet, ám ezért meg kell alaposan dolgoznia. Sokat fog idegeskedni. Helyezzen nagyobb hangsúlyt az egészsége megőrzésére, és fejezze be a megoldandó feladatokat. Otthon és a munkahelyén is van tennivalója.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Mai aktivitását nem igazán értik és értékelik majd a kollégái, de ez ne zavarja csöppet sem, hiszen most sokan versengenek egy bizonyos lehetőségért a cégen belül. Bár egész nap bizonytalanság uralja a cselekedeteit, próbáljon meg hinni magában!

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Figyelmessége és kedvessége megnyit minden kaput ön előtt, ezért igyekezzen ezt a tulajdonságát holnap is megőrizni, még ha esetleg nehezére esik is. Teljes nyugalommal találkozzon az üzleti partnereivel, terveit bátran mutassa be.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Általánosságban elmondható, hogy kellemes nap vár önre, de alaposan tervezzen meg mindent, ne pazarolja el mindenféle apróságokra a drága idejét. Szokatlan probléma kerül ön elé, de nyugodtan vágjon bele, meg tudja oldani a feladatot.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

A mai értekezleteknek alig van értelmük, szinte azért ülnek össze a partnereivel, hogy legyen egy kis közös napindító. Ne bosszankodjon emiatt, ne vegye komolyan mindig az életet! Váratlan, kedvező meglepetések érik, örülni fog a többiek kedvességének.

Halak

II. 20.–III. 20.

Minden eddigi tudására és képességére szükség lesz a munkahelyén, ahol a vezetőség komoly feladatot bíz önre. Nagy áldozatok árán egyedül is képes lenne megoldani a feladatot, de úgy is jó a megoldás, ha többen vállalják a terheket.

Szeptember 21.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Visszakaphatja rég odaadott kölcsön pénzeit, de számíthat egy nagyobb, értékesebb ajándékra is. A csillagok állása kedvez a hitelek felvételének, de akár egy nagyobb összeget is érdemes lenne befektetnie. Merevségét kissé tegye félre.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Bár ma egész nap az anyagi dolgokkal lesznek elfoglalva a gondolatai, ennek ellenére ne feledje, hogy a partnerének és a családjának nagy szüksége van az ön közelségére. Ezt többször is jelezték ön felé, így hát, jobb lesz meghajolni a többség akarata előtt.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Kedvező időszakot ígér a bolygók állása az Ikrek jegyűek számára. Egyszerű, de nagyszerű napja lesz. Legyen azonban elővigyázatos, mert a jó időszak hajlamossá teheti önt a költekezésre, a túlzott adakozásra. A pénz herdálása pedig soha nem vezetett jóra.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Amennyiben a Rákoknak bármilyen apró kétségük támad a tervezett hivatalos ügyeik intézése vagy üzleti szerződéskötésekkel kapcsolatban, lépjenek egyet hátra és kérjenek gondolkodási időt. A most meghozott döntésük ugyanis hosszú ideig befolyásolja az életüket.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Fontos döntéseket kell meghoznia, ezért ha tud, koncentráljon kizárólag ezekre. Ha kell, akár segítséget is kérhet a családtagjaitól. Az Oroszlánoknak ma ki kell használniuk a sors ajándékát, fogadjanak el minden nagylelkű felajánlást, lehetőséget.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Ha van rá módja, és van, aki ön helyett hozhat meg pár döntést, akkor éljen a lehetőséggel - legalábbis erre intik a csillagok. Adjon magának pár napot, addig pihenjen, gondolkodjon, mert ez mindenkinek jobb lesz. A világ nem áll le ön nélkül.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Bármi furcsa történik is ön körül, próbálja meg elkerülni a konfliktusokat, a hangos véleménynyilvánításokat. A szabadidejét fordítsa tanulásra, továbbképzésre vagy csak a környezete megfigyelésére, meghallgatására. Elcsendesedni néha okos dolog.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Megtörténhet, hogy ma mégsem úgy alakul az élete, mint ahogyan azt korábban eltervezte, ám ennek ellenére ez nem egyenes út a dolgok rosszabbá válásához. Hamarosan kaphat egy ajánlatot, melynek hatására kedvező irányba indulhat el minden.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Konfliktusba keveredik a partnerével, aki minden áron szeretné meggyőzni a saját igazáról, ám ez nincs az ön kedvére, hiszen nem ért vele egyet. Sajnos ez a vita sokkal több problémát okoz mindkettőjüknek rövidtávon, mint kellene.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Ha a legjobb barátjának most szüksége van önre, akkor legyen mellette, támogassa, még akkor is, ha nem teljesen ért egyet a mostani döntéseivel. Ha szükséges, akár halassza el a feladatait máskorra és szentelje a napját a segítségnyújtásra.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Levelet kaphat egy régi ismerősétől, akit régen igazán kedvelt, ezért úgy érzi, talán érdemes lenne újra felmelegíteni a kapcsolatot. De ne feledje: aki valamiért a múlt része lett, az jobb, ha ott is marad. Biztosan megvan az oka.

Halak

II. 20.–III. 20.

Igaz, hogy a Halak egy igazán romantikus alkat, és fontosak neki az érzelmek, a visszajelzések, ám erre az időszakra valahogy kifogyott minden szép érzésből. A rend gyorsan visszaáll majd, csak adjon időt magának és a sebei gyógyulásának.

 





Ezeket olvastad már?
Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás