Egy Modern család sikere





11 évadon keresztül figyelhettük, ahogy minden társadalmi kérdés viccesen kerül terítékre az HBO sorozatában.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.18.
kulisszatitkok

Véget ért a Modern család, mely évadról-évadra egyre több rajongót tudhatott magáénak. Az epizódok olyan nagy sikert arattak, hogy az HBO GO-n még mindig a legnépszerűbb sorozatok közé tartozik. De vajon miben rejtőzhet a Pritchett család titka? Talán abban, hogy három különböző, mégis egységes családot ismerhettünk meg, akik olyan héköznapi problémákkal küzdenek, mint bárki más. Mindezt poénokkal megfűszerezve mutatják be a karakterek , a fő üzenet pedig mindig ugyanaz: lehetünk bármennyire is különbözőek, problémásak, a család mindig segít, megért és elfogad a hibáinkkal együtt.

11 évadon át követhettük a Pritchett család mindennapjait (Fotó: HBOGO)

Ezt nézd meg, ha tetszett!

  • Szívek szállodája
  • Jobb idők
  • Bezzegszülők
  • 3 TITOK

  • Várandósként forgatott Juliw Bowen: A Clairet alakító Juliw Bowen épp ikreivel volt várandós a meghallgatások alatt, ezért az esélytelenek nyugalmával érkezett a castingra. Ő lepődött meg a legjobban, mikor így is beválogatták, az első részt pedig még nagy pocakkal forgatta végig, amit különböző trükkökkel takart el.
  • A szülők miatt kellett új Lilyt keresni: Mitch örökbefogadott kislányát, Lilyt babaként egy ikerpár felváltva alakította. A második évad elején azonban a szülőknek feltűnt lányaik mennyire nem élvezik a forgatást, így végül Aubrey Anderson-Emmons játszotta a sorozat végéig Lilyt.
  • Jay és Al ugyanazt az újságot olvassa: Ed O’Neill ugyanazt az újságot olvassa a Rém rendes családban Al Bundy szerepében , mint a Modern Családban Jay Pritchett szerepében. Az ismerős címlap egyébként már sorozatokban is felbukkant, többek között a Lucky Louie című sitcomban.
  • Aubrey Anderson-Emmons játszotta a sorozat végéig Lilyt (Fotó: AFP)

    LEG PILLANATOK

  • Könnyfakasztó apa-fia találkozás: Minden rajongó szemébe könny szökött, mikor a 65 éves Jay-nek megszületett a kisfia. A családfő elérzékenyülve, szerettei körébe fogta először karjaiba a kis Joet.
  • Gyermekvédelmi szervezetek támadtak a gyerekpóráz miatt: A harmadik évad 22. része hatalmas botrányt keltett. A Pritchett család Disneylandbe utazik, ahol a hároméves Lilyt gyerekpórázon sétáltatják a szülei, hogy ne szökjön el. Bár a készítők poénnak szánták a jelentet, a rajongók mellett több gyermekvédelmi szervezet is támadta ezért a készítőket.
  • A Modern család még most is hatalmas sikernek örvend (Fotó: ABC-TV/Kobal/REX/Shutterstock)

    Ed O’Neill fekete öves harcművész

    A Rém rendes családból megismert karakter, Al Bundy bár tudjuk, hogy négy touchdownt szerzett egy meccsen, ő maga nem túl sportot. Edward O’Neill a valóságban azonban kifejezetten sportos típus. Fiatalon a futball érdekelte, később egy másik sport vált a szenvedélyévé: a brazil jiu-jitsu. A színész több, mint hatvan évesen, 2007-ben elérte a legmagasabb tudásszintet, megszerezte a fekete övet, amit a kaliforniai Rorion Gracie Akadémia adományozott neki. Ezért az elismerésért keményen megküzdött, tizenöt éven át tréningezett, hogy elérje ezt az eredményt.

     





    Ezeket olvastad már?
    „Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

    „Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

    Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

    Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

    61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

    61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

    Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

    Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

    Top hírek





    Ezek is érdekelhetik



    Hírlevél-feliratkozás