Budapesti lakóparkok a VIII. kerületben





Már rég megváltozott a megítélése, az ujotthon.hu a VIII. kerületet top ingatlanjait ajánlja. (x)



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.09.17.
új otthon

Budapestnek több közkedvelt kerülete is van, mint például a dinamikusan fejlődő XIII. kerület, vagy a Budai oldalon található előkelő III. kerület, de mi van az olyan kerületekkel, amelyek háttérbe szorultak az évek során? A VIII. kerület kiemelkedik negatív megítélése miatt. Hogy miért? Hallomás, rémtörténetek, elátkozott kerület, vagy egyáltalán, ha valaki megemlíti a VIII. kerületet akaratlanul is rossz érzést kelt bennünk. Ez már évek óta így van, de vajon mennyire hiteles ez a megítélés?

Új parkok kerültek kivitelezésre, a 4-es metró legtöbb megállója és az egyik legjobb része Budapestnek, a Corvin negyed is szintén a VIII. kerületben található. A projekt Közép-Európa legnagyobb város rehabilitációs beruházása. Mozi, éttermek, kávézók, irodák és több munkalehetőség is fellendíti a most már folyamatos vérfrissítésen áteső kerületet. Hála a rengeteg megfigyelő kamerának a közbiztonság is javuló tendenciát mutat az utóbbi években.

Néhány gyönyörű lakópark az ujotthon.hu kínálatából, melyek kivitelezése időtálló és ár-érték arányban a környező kerületek akár legjobb vételei is lehetnek.

Marone House, ha fontos számodra a környezeted. A 2021 harmadik negyedévében átadásra kerülő budapesti lakópark környezetkímélő megoldásokkal, hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerrel kerül megépítésre, ennek köszönhetően a havi kiadások minimalizálódnak. Az okos otthon funkcióval rendelkező lakópark lakói számára a legnagyobb kényelmet hivatott majd szolgálni. Illetve a közös kert, valamint a lakópark tetőterasza kiváló helyszín lesz a kikapcsolódásra. Közlekedése kiváló, pár perc sétára található metró, villamos és busz, továbbá lehetőségek garmadája várja a szórakozni vágyókat. Bevásárlóközpont, mozi, piac és bárok is megtalálhatóak a lakópark közvetlen környezetében. A lakópark legolcsóbb lakása 28.100.000 millió forint, ami akár remek befektetés is lehet.

(fotó: ujotthon.hu)

Magdolna Ház, ha szereted a nagy belső tereket. Világos belső terek, modern kivitelezés híve vagy és szereted, ha egy lakás okos helykihasználással, jó elosztással rendelkezik? Akkor mindenképpen érdemes számításba venni ezt a budapesti lakóparkot is. Kettő illetve három szobás lakások érhetőek el az ujotthon.hu oldalán. Így alkalmas egyetemisták, egyedülállók, de akár családok számára is. Fontos megemlíteni a lakópark kiváló lokációját. A 2-es és a 3-as metró sétatávolságon belül, továbbá busz és troli megállók is találhatóak a közelben. Gyors reggeli bevásárlást? Teleki téri piac közelségének hála bármikor hatékonyan bevásárolhatunk. Várható átadási ideje 2021. első negyedévében valósul meg, így érdemes már most az ajánlatok között nézelődni, amennyiben elnyerte tetszésünket a lakópark.

Kálvária Residence, ha a kerület legjobb négyzetméterárát keresed. A Kálvária Residence lakóparkban 112 lakás kerül kialakításra. A 650.000-750.000 forint közötti négyzetméter árával a kerület egyik legjobb ár-érték arányú lakóparkjai közé tartozik. A társasház a Baross utcai busz- és troli megállótól 300 méterre, de a Klinikák és a Nagyvárad tér metróállomástól is csupán csak 900 méterre, illetve a Corvin pláza közelében található. Csábító négyzetméterára mellett az egy szobás lakás ára is ugyanennyire csábító. Ugyanis rendkívül kedvező, 23.990.000 millió forintos vételáráért cserébe, 32 négyzetméteres második emeli lakást vásárolhatunk. A lakópark 2021 közepén kerül átadásra, így már nem kell sokat várni a beköltözésre.

További VIII. kerületi budapesti lakóparkokat találhatunk az ujotthon.hu oldalán, ha szeretnénk további rendkívül kedvező ajánlatok között keresgélni. (x)





Ezeket olvastad már?
61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás