Igazi kéjmámor, ezért adhat nagyobb kielégülést a rozsdamentes vibrátor





Szinte érthetetlen, de kevesebben használnak ilyen anyagú szexuális segédeszközt, pedig sokat segíthet a végső gyönyör elérésében.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.05.25.
gyönyörű

Sokan félelmetesnek tartják a rozsdamentes acélból készült szexjátékokat, hiszen nehezebbek, drágábbak és nem rendelkeznek rezgő motorral, de a Shape magazin tisztázza, hogy ezek a kis eszközös igenis megérnek egy misét.

Fontos tisztázni, hogy sokan nem kaptak elég jó szexuális oktatást, így bőven vannak, akik nem is tanulták meg jól kezelni a szexjátékokat. Ezeknek az embereknek pedig elég ijesztő lehet egy ilyen termetes és nehéz szexuális játék, amiről lehet csak annyit gondolnak elsőre, hogy „hova fogom tudni ezt tenni?”, de ezzel nincs is semmi gond, hiszen, ahogy minden mást is, úgy az örömtermékek használatát is könnyen el lehet sajátítani.

„Ha elsiklasz a rozsdamentes acél szexjátékokon, akkor szabotálod a saját nemi életed” - vallja a szex pedagógus, Gabrielle Kassel.

Így segítik az élvezetet

  • Kevesebb karbantartást igényelnek, mint a többi szexjáték, hiszen a motorral rendelkező játékok töltésnyílásai plusz odafigyelést és tisztítást igényelnek, ráadásul a szilikon eszközök tárolása is nehezebb, hiszen nem érhetnek egymáshoz.
  • A legtöbb esetben egy ilyen kis „élvezetmasina” egy életen át az ember egyik legjobb barátja marad.
  • Könnyen tisztítható, így higiénikusabb is társaiknál, amelyek kis redőibe, zugaiba, akár baktériumok is beférkőzhetnek.
  • Fokozza a kommunikációt a partnerek között, hiszen kicsit több finomságot igényel a tökéletes pont megtalálása vele, így picit több hangot kell adni az igényeknek.
  • Bármilyen kenőanyaggal használhatóak, mert a szilikon társaikkal ellentétben, ez nem tud roncsolódni. Fontos megjegyezni, hogy ajánlott is a különböző síkosító használata hozzá, hiszen acéleszközről beszélünk, így tegyük mindenhol csúszósabbá.
  • Még masszázsokhoz is tökéletes lehet.
  • Ezek az előnyök nagy részben igazak az üvegből készült eszközökre is, amelyek szintén tartósabb, higiénikusabb, és könnyebben kezelhetőek, mint sok más társuk.
    A rozsdamentes acélból készült termékek azért különböznek, mert nincs motor, ami azt is jelentheti, hogy a használó elsőre nem tudja, mit kell tennie pontosan tennie ezekkel a segédeszközökkel, de ettől nem kell megijedni. A gondolkodásmód kis megváltoztatásával a mindennapi élvezet részéve válhat a rozsdamentes acélból készült szexjáték is.





    Ezeket olvastad már?
    Vagány papi: ő a világ legöregebb gördeszkása – Fotó

    Vagány papi: ő a világ legöregebb gördeszkása – Fotó

    Megrázó képek – ezt tették a gepárdok a zebrával

    Megrázó képek – ezt tették a gepárdok a zebrával

    Az orvosok is elsápadtak attól, amit a fiú péniszében találtak

    Az orvosok is elsápadtak attól, amit a fiú péniszében találtak

    Veszélyes örömforrás, ezzel a játékszerrel vigyázz az ágyban

    Veszélyes örömforrás, ezzel a játékszerrel vigyázz az ágyban

    Top hírek





    Ezek is érdekelhetik



    Hírlevél-feliratkozás