Ezek az őszi-téli szezon ruha trendjei





A 2020/21-es szezon őszi-téli trendjei között szerepelnek a pasztellszínek, a derékhangsúlyos outfitek, a szokatlan cipzárak, a nagy zsebek, és minden, ami csipkés vagy kötött! A Metropol stílus kommandósai – Levi és Kitti – elemezték a következő időszak trendjeit.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.19.
ruha divat

Habár idén inkább az otthon maradós, lazulós, sütős-főzős, home office-ban dolgozós cuccokon volt a hangsúly, kedvenc divattervezőink és divatdiktátoraink, akiket most trendszettereknek hívnak, egy percig sem pihenek, és megalkották 2020/21 legmenőbb darabjait.

Nagy zsebek

Billie Eilisht mindig is merészebb, extrább darabokban láthattuk, és ez most sincs másképp. Ez a Prada szett pontosan hozza azt a vagányságot, amit ő képvisel.

Senkinek nem lehet véleménye, hiszen nem látták mi van a ruhák alatt.”- vallja az énekesnő, aki letette a voksát a bő ruhák mellett.

Fotó: Getty Images

Kitti: Szeretem a túlméretezett darabokat, és szerintem egy hatalmas zseb nagyon fel tudja dobni a szettet. Menő, jól néz ki.

Levi: Praktikus, mert a zsebekben minden elfér. A fazonja viszont nem tetszik, mert úgy néz ki benne az ember, mint egy asztronauta.

Pasztell

Hónapok óta hódít a pasztell, és még sokáig velünk lesznek ezek a darabok. Elegáns kosztümök, vagy éppen sportos melegítő felsők, ezek az árnyalatok mindenhol jól mutatnak.

Fotó: Getty Images

Kitti: Klassz, mert szinte mindennel kombinálható. A letisztultság és a visszafogottság mellett nagyon elegáns.

Levi: A színe bejön, de a minták lehetnének felnőttesebbek.

Hangsúlyos derék

Fotó: Getty Images

Kitti: Rendkívül szexi tud lenni egy ilyen szett, mert követi a vonalakat és nagyon nőies. Örülök, hogy újra divat!

Levi: Nagyon jó, mert kiemeli a nők derekát és bármilyen alkalomra hordható.

Csipke

Fotó: Getty Images

A csipke örök, és a nőiesség látványos kifejező eszköze. Ezt láthatjuk Kate Middleton esetében is ebben a gyönyörű, fekete midi ruhában.

Kitti: A csipkét én inkább esküvőkkel és elegáns eseményekkel párosítottam, sosem a street fashionnel. Engem valahogy sosem fogott meg.”

Levi: Komolyabb és lazább alkalmakhoz is felvehető, mindennel párosítható. Viseljék csak bátran a hölgyek, minden alkalomra!

Szokatlan cipzár

A szokatlan cipzárak és az extrém színek is a mindennapjaink része lesznek a következő szezonban. Rita Orának ez is jól áll.

Fotó: Getty Images

Kitti: Ezek a darabok nagyon játékosak és trendik, fel tudják dobni a téli szürke napokat és egy-egy kevésbé izgalmas szettet is.

Levi: Brrrr! A neonsárga színe túl rikító és a kinézete kukás ruhára hasonlít. Nem, nem, nem!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás