RETRO RÁDIÓ

Különös dolgok várnak a Vízöntőkre a munkában





Emellett a párjukra is számíthatnak.



Megosztás
Szerző: sk
Létrehozva: 2023.01.26.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ha eddig magányos volt, a mai nap esélyes lehet, hogy találkozik valakivel. Persze először is a hitét, és a szerelemre való hajlandóságát kell ehhez magában megerősítenie. Képzelje el, kit is szeretne maga mellett látni.
 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha valamilyen hivatalos elintézni valója van, akkor jól teszi, ha rögtön azzal kezdi a napját. A nap további részében ugyanis zavarba ejtő jelenetekre, időhúzásra számíthat. De, ha a legfontosabbon már túl van, akkor ez nem fogja úgy aggasztani.
 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Csütörtökön sehogy sem találja a helyét. Úgy érzi, olyan helyzetbe került, ahonnan nem látja tisztán a kiutat. Ha nem tud dönteni, hogyan tovább, keressen fel egy asztrológust, kártyavetőt, vagy legalább egy rokon öregasszonyt. Jó ötletet kaphat tőlük.
 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egy nagy feladattal birkózhat meg a mai napon. Esetleg sikerülhet pontot tennie egy régóta elhúzódó kényes ügy végére. Az elégedettségét, örömét ossza meg másokkal is.
 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Jobban kellene ügyelnie az időbeosztására! Ön nem szereti a rutinmunkát, különösen, ha mások mondják meg, hogy mit kellene tennie. Ám, ha maga vállalta, akkor nem szólhat egy szót sem. Ma hajtós napja lehet, ha be akarja fejezni a feladatait.
 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Jobban oda kellene figyelnie a stílusára: sokakat megbánthat, ha túl gyorsan mond ki dolgokat csütörtökön. Nem mintha nem tapintana rá a lényegre, sőt. De ez fájó lehet. Inkább csak négyszemközt tegyen megjegyzéseket, és akkor se csípős hangon.
 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A mai napon valamilyen kellemes meglepetés érheti. Menjen vásárolni, merüljön el egy kicsit a forgatagban. Talán rálel arra a darabra, amit már régóta hiába keres. Vagy, amiről nem is tudta, hogy szüksége van rá. Most megleli.
 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha konfliktusai vannak a környezetével, jól teszi, ha kissé magába is néz. Nem lehet mindig másra kenni a hibákat. Van, ami önből indul ki. Először azon kellene változtatnia, és csak aztán próbálni kívül rendezni a dolgokat.
 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Új barátra tehet szert csütörtökön. Meglehet, ott talál rá az ismeretségre, ahol a legkevésbé számított volna rá. Nagy lehet a különbség önök között, de éppen ez a másság lehet most a vonzó és a termékenyítő a kapcsolatban.
 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Csütörtökön éri kihívás bőven, de ön a leglehetetlenebb helyzeteket is könnyedén oldja meg. Nem kell segítséget sem kérnie, mindenre van egy mentő ötlete. És amit ma kitalál, az mások számára is mintául szolgálhat. Járjon elöl a jó példával, mutasson utat!
 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Párjára most számíthat csak igazán. Különös dolgok történnek a munkahelyén, maga sem tudja, hogyan értelmezze a helyzetet. Mielőtt meggondolatlan cselekedetekre szánná el magát, beszéljen a társával!
 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Csütörtökön találkozhat egy nagyon kedves, és nagyon karizmatikus egyéniséggel, aki ráadásul utat is mutat önnek sok értelemben. Meglehet, nagyon másként gondolkozik, mint ön, de éppen ez lehet benne a vonzó.





 





Ezeket olvastad már?
Tejszínes mázzal bolondítja a fahéjas csigát Lázár séf

Tejszínes mázzal bolondítja a fahéjas csigát Lázár séf

Édesítsd meg karamellel az adventet!

Édesítsd meg karamellel az adventet!

Ezeknél a pitéknél nincs jobb a hétvégére! Van cukormentes és vegán is

Ezeknél a pitéknél nincs jobb a hétvégére! Van cukormentes és vegán is

Az ősz nagy slágere: sült almás sárgarépa-krémleves – Videó!

Az ősz nagy slágere: sült almás sárgarépa-krémleves – Videó!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás