Retteg Putyin hasonmása: „Félek, hogy agresszívek lesznek, ha meglátnak és megölnek”





Miközben az egész világ szeme Vlagyimir Putyinra szegeződik, a hasonmása próbálja elkerülni a figyelmet, mert retteg, hogy megölik.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.26.
háború

Az 53 éves Slawek Sobala a világ egyetlen profi Putyin-hasonmás félti a biztonságát, miután az orosz elnök brutális támadást mért Ukrajnára – írja a Daily Star.

A lengyel férfi retteg, mert attól tart, hogy a szülővárosában, Wroclawban élő ukránok és a háborúellenes tüntetők összetéveszthetik őt Putyinnal és bármelyik pillanatban ellene fordulhatnak.

„Sokszor mondták nekem ezek az emberek, hogy úgy nézek ki, mint Putyin, és most a háború miatt félek attól, hogy dühösek vagy agresszívek lesznek ha meglátnak és megölnek” – mondta el félelmeit Sobala.

A hasonmás egyébként egy vidám és békés emberként jellemzi magát, és ő sem ért egyet a kegyetlen öldökléssel. Az 53 éves férfi egy szállítócéget vezet, az utánzási munka csak kiegészítésként szolgált neki.

„Nyolc évig dolgoztam Putyin-hasonmásként, és ez idő alatt rengeteg videót és egyéb munkát kellett csinálnom” – nyilatkozta és hozzátette, hogy mióta elkezdődött a háború, megváltozott a véleménye az orosz elnökről.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás