RETRO RÁDIÓ

Sokkot kapott egy kisfiú, lelőtték a vaddisznókat a János kórháznál – Videó! (18+)





Kedden egy népes vaddisznócsaládot kaptak lencsevégre a János kórháznál. Ma tragikus kép fogadta a villamosmegállóban a járókelőket.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.06.01.
XII. kerület brutális állatgyilkosság

A tegnapi napon több sajtóorgánum is boldogan számolt be róla, hogy egy nagy vaddisznó család tanyázik a János kórház szomszédságában. Ma reggel azonban elképesztő látvány fogadta az 56-os és a 61-es villamos megállójában várakozó embereket, egy lelőtt koca- és annak kismalacai a vérükben tocsogva hevertek a megálló csatornájában.

Vaddisznótetemek sorban a csatornában fekve Fotó: Olvasói fotó

A jelenlegi információink szerint, a vadászok „szakszerűen” lőtték le az állatokat, azonban kérdéses, hogy ez volt-e a legjobb módja az állatok eltávolításának, vagy éppen mennyire etikus egy villamosmegálló közelében hagyni a tetemeket a járókelők szeme láttára. A II. kerületben élők Facebook-csoportjában beszámoltak róla, hogy egy kisfiú, aki a saját szemével látta az állattetemeket, sokkos állapotba került és mentőt kellett hozzá hívni.

A környéken élők szerint, a lövéseket reggel fél 9-körül lehetett hallani. A Metropol egyik olvasója egy videót is készített, amin jól látszik, hogy a megölt állatokat ott hagyták a vízelvezető árokban.

A felvétel megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk, és szigorúan 18 éves kor felett.

[video width="320" height="576" mp4="https://metropol.hu/wp-content/uploads/2022/06/4083565video1654083443.mp4"][/video]

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányságot is megkereste a Metropol. Tőlük azt a tájékoztatást kaptuk, hogy az ügyben érkezett bejelentés a rendőrségre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomozást rendelt el. Gyanúsítotti kihallgatás válaszadásunkig nem történt.

Valamint arról is tájékoztatták lapunkat, hogy az elrendelt nyomozás keretén belül minden részletre kiterjedően kivizsgálják a vadelejtés jog-és szakszerűségét, így az engedélyeztetés folyamatát is.





Ezeket olvastad már?
Ma "szabadon garázdálkodhatnak a boszorkányok" -  számos hiedelem kötődik április 24-hez

Ma "szabadon garázdálkodhatnak a boszorkányok" - számos hiedelem kötődik április 24-hez

Szörnyű ami ránk vár: brutális időjárás közelít az ország felé

Szörnyű ami ránk vár: brutális időjárás közelít az ország felé

Gyűlöletháborút folytat a baloldal: több kerületben is módszeresen letépik a Fidesz plakátjait

Gyűlöletháborút folytat a baloldal: több kerületben is módszeresen letépik a Fidesz plakátjait

Hátborzongató: regisztrált szexuális ragadozó próbált elrabolni egy kisfiút az iskolából – videó

Hátborzongató: regisztrált szexuális ragadozó próbált elrabolni egy kisfiút az iskolából – videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás