Újra jelentkezett a magát időutazónak nevező TikTok-felhasználó. Legújabb videójában arra figyelmezteti az emberiséget, hogy szeptember 24-én olyan dolog történt a világunkban, ami mindent megváltoztat…

időutazó

A férfi azt állítja, ő egy időutazó (képünk illusztráció) Forrás: Pixabay

„A történelem legnagyobb eseménye elkezdődött szeptember 24-én. A Föld belsejében új energiák szabadultak fel. Olyan láncenergiák, amelyek összezavarják az emberi test sejtjeit. Azonban ha elér téged ez az újfajta energia, ezt a négy képességet kapod mellé: extrém állóképesség, törhetetlen csontok, áthatolhatatlan szív, és a kiválasztott bármilyen légkörben tudsz lélegezni” – olvasható a videóban.

Természetesen a TikTok-közösség nagy része fenntartásokkal kezeli az időutazó állításait, ám vannak, akiket egyenesen megrémítenek a „jóslatok”.

Többen felhívták rá a figyelmet, hogy egyre több tudós véli úgy, a Föld mágneses mezeje gyengül, és hamarosan bekövetkezhet az északi és a déli pólus megcserélődése, ami nemcsak az élővilágot befolyásolhatja, de az emberiség technológiai fejlődésére is jelentős hatással lehet. A mágneses északi pólus jelenleg egyre gyorsuló ütemben tolódik a kanadai sarkvidékről Szibéria irányába, sebessége mára eléri az évi 48 kilométert.

 

@timevoyaging Soon… #fyp #fypage #timevoyaging #timetravel #timetraveler #viral #xyzbca #2022 #conspiracy ♬ Voice of Ripples – Truth Needs To Be Out