Egy újabb undorító fotót készítettek Józsefváros lassan hírhedté váló utcájában. A Gettónapló Facebook-oldalán posztolták ki, milyen látvány tárult a járókelők elé tegnap délután a VIII. kerületben.

„Megyek haza, ez van a Népszínház utcában, az Auróra sarkán… Részeg hőbörgés, elképesztő bűz, koszlott csöves szag, a szokásos, de savanyú cefreszag, meg valami más is, a gyomrom kifordul… Az elájult nénit próbálja felhúzni 2 jóbarátja, nehogy megfulladjon, ugyanis éppen hányja ki a habzó flakonos bort a saját mellére… Hát, igen, a híres Auróra Üvegvisszaváltó, amit évek óta nem sikerül bezáratni a „szabad vállalkozás” égisze alatt – és amivel megint csak tönkreverte az önkormányzat az Auróra utca lakóinak életét, rekreációs lehetőségét a saját lakásban – és persze az ingatlanárakat” – olvasható a bejegyzésben.

Megyek haza, ez van a Népszínház utcában, az Auróra sarkán… Részeg hőbörgés, elképesztő bűz, koszlott csöves szag, a…

Posted by Gettónapló on Tuesday, August 10, 2021

Kábítószer-kereskedők kedvelt helye

Nem sokkal egy héttel ezelőtt mutattuk meg az Auróra utcában ténykedő dílerek „munkásságát” fényes nappal.

Egyre elkeserítőbb a helyzet a fővárosban

Mint arról korábban a Metropol beszámolt, Józsefvárosban szinte állandósult a közbiztonsági és tisztasági probléma, és nagyon úgy tűnik, a kerület polgármestere nemhogy nem tesz ellene, inkább még tetézi a lakók nehéz helyzetét. Az elmúlt két évben a VIII. kerület már nemcsak a drogosok, hanem a hajléktalanok és alkoholisták tanyája is lett…

„Ez már végzet, game over Budapest”

Szinte naponta kerülnek fel már-már sokkoló képek Józsefváros csoportjaiba az „ejtőző” csövesekről, azonban soha, semmi nem változik. A járdákra piszkító hajléktalanok maradnak, a kerületben élők tehetetlenek, miközben napi szinten próbálják leküzdeni undorukat az áldatlan állapotok miatt.