Lapunk felhívta a drámával kapcsolatban a Vay Ádám Gimnáziumot, hogy megkérdezzük, tudtak-e arról, amit Gábor édesanyja állít, hogy a fiát zaklatták az iskolában.

Nem tudunk semmit az esetről” – jelentette ki először a telefont felvevő illető.

Majd amikor elmondtuk, hogy az egész ország Tisza Gábor tragédiájáról beszél, már mást mondott az intézmény dolgozója, aki kollégánknak nem mutatkozott be.

Nem nyilatkozunk az üggyel kapcsolatban” – közölte az ismeretlen férfi, és azonnal letette a telefont.

Mint arról a Metropol is beszámolt, Edina a közösségi oldalán kérte emberek segítségét hétfőn, mert eltűnt a gyereke Vaján.

„Eltűnt a fiam. Tisza Gábor. Szabolcs megye Vaja település, utoljára fél nyolckor látták itt, Vaján. Az iskolában problémái voltak az osztálytársaival, piszkálták, cikizték, volt olyan kijelentése is, hogy inkább a halál, mint az iskola, valószínűleg ez állhat az eltűnése hátterében. Kérem, aki tud róla valamit, vagy látta valahol, az értesítsen engem, vagy hívja a rendőrséget. Reggel elment itthonról, hogy iskolába megy, de fel se szállt a buszra, barátai sem látták, és nem tudnak róla semmit” – írta Facebook-oldalán az elkeseredett anyuka.

Egy nappal később borzalmas drámáról számolt be az anyuka, aki frissítette bejegyzését, mert Gábort ugyan megtalálták, de már halott volt.

Meglett a fiam, de sajnos már túl késő!!! Meghalt” – közölte a drámai hírt Edina.