Ma kísérik utolsó útjára az Új Köztemetőben a tragikusan elhunyt családot.

Szörnyű tragédia híre rázta meg az országot június 29-én, amikor a VI. kerületben, a Jókai utcában a fővárosi tűzoltók négy holttestet találtak az egyik lakásban. A négytagú család szén-monoxid-mérgezésben vesztette életét.

Felfoghatatlan tragédia Fotó: Máté Krisztián

Pár órával később a Metropol megtudta, a férfit már péntek óta keresték, eltűnése miatt a városnaményi rendőrség körözést adott ki. Kiderítettük, az elhunyt családfő Tarpa háziorvosa volt.

Az orvos szerdán még büszkén posztolta a Facebook-oldalára kisfia kitűnő bizonyítványát, de szokásától eltérően a gratulációkra már nem reagált.

Nem sokkal később tudatták a borzalmas hírt Tarpa közösségi oldalán, szeretett orvosuk meghalt.

Ma kísérik utolsó útjukra az elhunyt családot Fotó: Máté Krisztián

„Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk a lakossággal, hogy drága háziorvosunk családjával együtt, tragikus hirtelenséggel elhunyt szén-monoxid-mérgezés következtében budapesti otthonukban„ – állt a közleményben. „Tragikus haláluk mindannyiunkat mélyen megráz, egy őszintén szeretett barát és egy olyan kiváló szakember távozott közülünk, aki sokak életét meggyógyította, megmentette. Tarpa Nagyközség Önkormányzata Dr. Qidan Munther háziorvos-belgyógyászt és családját saját halottjának tekinti„ – írta az önkormányzat.

A nagyobbik fiú is csak 9 éves volt Fotó: Máté Krisztián

Az egész család életét vesztette

Az orvoson kívül elhunyt a feleség is, és két tündéri kisfiúk is.

A család szomszédait nagyon megrázták a történtek. Elmondásuk szerint semmit nem észleltek a tragédiából. Mindössze arra lettek figyelmesek, amikor a kiérkezett rendőrök és tűzoltók betörték a család lakásának ajtaját.

„Hihetetlen, ami történt, nagyon szép és kedves család volt, még mindig nem tudom felfogni…” – mondta lapunknak az egyik szomszéd.