RETRO RÁDIÓ

Megszakad a szív, drámai vallomás Pécsi Ildikó fiától





A színésznő egyetlen gyermeke szívszorító módon emlékezett meg az elhunyt édesanyjáról.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.07.
gyász

Mint arról a Metropol is beszámolt, Pécsi Ildikó szombat hajnalban hunyt el álmában, az egész ország gyászolja a magyar színház- és filmtörténet egyik utolsó igazi legendáját.

Megrendülten, ám szép szavakkal emlékezett az édesanyjára Pécsi Ildikó fia. Szűcs Csaba a Mokka hétfő reggeli adásában osztotta meg az érzéseit a nagyközönséggel, nem leplezve a fájdalmát - számolt be a Ripost.

„Az a sok száz üzenet, amit kaptam a telefonomra, e-mailben, az a rengeteg találkozás az elmúlt két napban, ahogy az emberek részvétet nyilvánítottak, mind azt jelzik, hogy a Jóisten nagyon szerette az édesanyámat. Szeretném hinni, hogy békében és nyugalomban ment el. Pár hete már éreztem, hogy élete legnehezebb meccsét vívja, mert érzékeltem, hogy azon vívódik, megy vagy nem megy az édesapám után. Azt hiszem, hogy ezt a meccset megnyerte, mert azt szerette volna elérni, hogy mehessen” – fogalmazott Szűcs Csaba.

A férfi hiszi, hogy az édesanyja most már újra együtt van az idén júliusban elhunyt édesapjával, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgóval.

Hihetetlen tapasztalás volt számomra, amikor atyát hívtunk hozzá. Egészen megható pár perc volt ez. Otthon szeretett volna elmenni, a saját szobájában, a saját ágyában. Miután elment a pap, egy pár órára rá elindult édesapám után. Nagyon jól időzített, mert édesapám születésnapját december 10-én üljük, úgyhogy ezt már együtt ünneplik, én úgy látom.

Amikor Istenes László megkérdezte tőle, hogy volt-e olyan időszak az édesanyja utóbbi hónapjaiban, amikor Csaba úgy érezte, hogy Pécsi Ildikó élni akar és nem akar az imádott férje után menni, a férfi nemmel válaszolt.

„Az hiszem, nem. Próbálom két oldalról közelíteni ezt a helyzetet. Van egyszer az egyszülött fiú, aki én vagyok, aki pont ugyanúgy érez, mint mindenki, aki egyszerre veszíti el a szüleit. Ettől eltekintettem volna, mert elég szűk határidőn belül történt ez meg velem. Van egy pokoli fájdalom, amit nektek nem tudok megfogalmazni. De van a másik olvasat, hogy ez egy nagyon szép történet. Ha megpróbálom kívülről nézni, ez nagyon szép történet. Ő nem akart ebben a meccsben más eredményt. Minden mondatát, minden kétértelmű jelzését próbálom helyretenni. Én úgy vagyok vele, hogy bár nem mondta, de az édesapám temetésén ő ezt eldöntötte. Most úgy látom, hogy ha a fejünk tetején ugráltunk volna, akkor sem lett volna ez másként – fogalmazott.





Ezeket olvastad már?
Sokkot kaptak a kirándulók: emberi maradványokra bukkantak a népszerű strandon

Sokkot kaptak a kirándulók: emberi maradványokra bukkantak a népszerű strandon

Halott férfit tolt be a bankba egy nő: felháborító, mire készült – Videó

Halott férfit tolt be a bankba egy nő: felháborító, mire készült – Videó

Hűha: népszerű fürdőhelyen estek egymásnak a szerelmesek

Hűha: népszerű fürdőhelyen estek egymásnak a szerelmesek

Újabb botrány a HÉV-en: úgy megijedt Anna, hogy a következő megállónál lemenekült a szerelvényről

Újabb botrány a HÉV-en: úgy megijedt Anna, hogy a következő megállónál lemenekült a szerelvényről

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás