Mókázz, nevess, hogy pénzt keress – énekli Mártha Imre a Tanulj meg fiacskám komédiázni! című dalban. Zerkovitz Béla szerzeményében többek között olyan sorok vannak, hogy „Magaddal törődj csak, más senkivel!”.

A Mediawork Hírcentrum azt írja, hogy a Budapesti Közművek Zrt. vezérigazgatójának főszereplésével játszódó eredeti klip a legnépszerűbb videómegosztón régóta megnézhető. A korábbi dalválasztást az elmúlt hetek hírei tették izgalmassá, az utóbbi időben ugyanis több információ is megjelent Mártha hihetetlen meggazdagodásáról.

A Metropol pedig legutóbb arról számolt be, hiába ígérte Karácsony Gergely főpolgármester, hogy az egybeolvasztott fővárosi közműcégek munkavállalóinak nem kell tartaniuk elbocsátásoktól, folyamatosak a leépítések a nagy közműholdingnál. Egy elkeseredett háromgyermekes édesanya kereste meg történetével a Metropol szerkesztőségét, miután olvasott a közművezér, Mártha Imre hihetetlen meggazdagodásáról. A „Magaddal törődj csak, más senkivel!” hangzatú sor így egészen morbid jelentést nyer.