Sokan pánikrohamot kaptak: több méter magasan leállt a hullámvasút – Videó

Hátborzongató jelenetek zajlottak le a vidámparkban.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.10.25.
ijesztő hullámvasút vidámpark félelem

Az emberek a szórakozásért és az izgalomért járnak a vidámparkba. Ám az utóbbiból egy kicsivel több jutott a számukra, amit, ha tehetettek volna, szívük szerint kihagytak volna.

Vidámpark hullámvasút attrakció
Félelmetes jelenetek zajlottak a hullámvasútnál – Fotó: Pexels (Illusztráció!)

Ugyanis egy hullámvasút utasai kénytelenek voltak elhagyni a járművet a szerelőjárdán keresztül, miután az több mint 21 méter magasan lerobbant. Az esetről videó is készült, amelyen látható, ahogy több mint 20 utas, köztük kisgyerekek is, óvatosan sétáltak végig a nagy magasságban lévő keskeny folyosón.

A felvétel készítője szerint mindenki „ideges” volt a nagy magasságban töltött „egyedülálló élmény” alatt. A távolban pedig látni lehetett, ahogy a hullámvasút a pálya tetején megállt.

Egyes parklátogatók állítólag pánikrohamot kaptak a szédítő magasság miatt. Úgy tudni, hogy a Parque del Café vidámparkban található hullámvasút áramszünet miatt állt le. A park szóvivője elmondta, hogy a pálya rendelkezik tartalék áramellátó rendszerrel, de úgy döntöttek, hogy ez alkalommal nem kapcsolják be.

Mivel a hullámvasút első szakasza egy emelkedőn van, ezért úgy döntöttek, biztonságosabb áramtalanítani a pályát, hogy a kocsik ne induljanak el lefelé. Közölték, hogy rendszeresen ellenőrzik a pályákat, és a több mint 20 éves működésük során még soha nem fordult elő komolyabb vészhelyzet. A szóvivő megerősítette, hogy az esetben senki sem sérült meg – írja a Metro.

Mutatjuk a videót a hátborzongató esetről:

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás